Kate Moss apare pe coperta revistei "Love" sarutandu-se pasional cu modelul transsexual brazilian, Lea T.

Cu un machiaj minimal si o "falsa" coafura masculina, Kate Moss face schimb de roluri cu Lea T pentru coperta revistei Love. Astfel, Moss pozeaza in rolul barbatului si modelul transsexual Lea T in rolul femeii, scrie dailymail.co.uk.


Facebook: LOVE Magazine

Numarului din luna februarie a revistei Love este dedicat cliseelor "androgin-sic" si fotografia cu Kate Moss si Lea T este insotita de textul: "This is hard core".

Lookul masculin nu este ceva nou pentru Kate Moss, care a mai pozat in acest rol si in anii ’90 pentru o campanie de promovare a parfumului unisex CK One lansat de brandul Calvin Klein, care i-a propulsat cariera.

De asemenea, nu este nici pentru prima oara cand Kate Moss se saruta cu o femeie. Starul britanic, in varsta de 37 de ani, s-a sarutat in 2006 cu Jemima Khan, timp de un minut, pentru a strange fonduri in cadrul unui bal de caritate.

Intre timp, co-star-ul ei, Lea T a tinut prima pagina a revistelor ca cea mai noua senzatie din moda.


Anul trecut, Lea T, in varsta de 28 de ani, a reprezentat, alaturi de alte modele feminine, noua imagine a casei de moda franceze Givenchy.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.