Actorul George Clooney a marturisit ca nu vrea sa se insoare cu iubita lui, modelul italian Elisabetta Canalis, si cu nimeni altcineva.
"Imi pare rau sa iti stric povestea, dar am fost casatorit. Am dovedit cat de bun sunt la asta si nu mi se permite decat o singura incercare", a declarat Clooney in emisiunea lui Piers Morgan de pe CNN, unde a aparut alaturi de tatal sau, Nick Clooney.

Actorul in varsta de 48 de ani a fost casatorit cu actrita Talia Balsam, intre 1989 si 1993, dar mariajul lor s-a finalizat cu un divort, transmite MEDIAFAX.

Talia interpreteaza in prezent rolul Monei Sterling in serialul "Mad Man" si este casatorita cu un alt actor din aceeasi productie, John Slattery.


In timpul interviului, la care George Clooney a fost prezent prin videoconferinta, in platou fiind doar tatal sau, actorul a fost intrebat de ce nu a candidat pentru un post in administratia publica.

"Ceea ce fac este cat se poate de convenabil, de ce as schimba asta? De ce ar vrea cineva sa detina o astfel de functie?", a raspuns actorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.