Celebra actrita s-a infuriat cand a auzit ca iubitul ei a sunat-o pe Courteney Cox, cea mai buna prietena a actritei Jennifer Aniston.

Cand credeai ca rivalitatea dintre cele doua actrite a luat sfarsit, dupa ce Angi i-a trimis o scrisoare de impacare “marei sale rivale”, Angelina a facut o noua criza de gelozie.

Aceasta crede ca Brad Pitt s-a folosit de faptul ca actrita Courteney Cox trece prin clipe grele, dupa ce a anuntat ca s-a separat de sotul ei, pentru a lua legatura cu fosta lui sotie, Jennifer Aniston.

“Angie a spus ca nu ar fi surprinsa daca ar afla ca Jen se afla chiar langa Courtney cand Brad a sunat-o”, a declarat, pentru ShowbizSpy, o sursa apropiata actritei.

“Brad a sunat-o pe Courteney doar pentru a o sustine in mometele grele ale despartirii, avand in vedere ca si el a trecut prin asa ceva. Singura lui greseala a fost ca i-a marturisit totul Angelinei si aceasta a facut o criza de gelozie. Angie nu suporta gandul ca Brad ar mai avea vreo legatura cu Jenn si este sigura ca, de-a lungul timpului, Courteney a vorbit-o de rau pentru a-si proteja prietena”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.