Jennifer Aniston a fost socata cand a descoperit in casuta postala o scrisoare de la "marea ei rivala", Angelina Jolie.

Potrivit National Enquirer, citat de showbizspy.com, Angelina Jolie a decis sa puna capat neintelegerilor dintre ea si fosta sotie a iubitului ei.

In scrisoare, Angelina i-a spus lui Aniston ca nu este timpul pierdut pentru a avea un copil si ca va fi o mama minunata. In plus, Angelina a fost sustinuta de Brad Pitt, care “se declara mandu ca Angie a contactat-o pe Jen”, a declarat o sursa.

"Angelina nu mai vrea sa aiba parte de energie negativa in viata ei si uraste aceasta ostilitate care exista intre ea si Jen … A avut nevoie de mult timp pentru a-si face curaj, insa are intentii bune si isi doreste cu adevarat sa lase trecutul in urma. Poate suna ciudat, insa cei care o cunosc pe Angelina nu au fost deloc surprinsi de gestul acesteia. Are o personalitate surprinzatoare, iar in cazul ei, a o contacta pe Jennifer reprezinta exact genul de comportament la care te poti astepta", a explicat aceeasi sursa.

  • John Mayer, marea iubire a lui Jennifer Ansiton

Se pare ca scrisoarea Angelinei a venit in momentul potrivit daca e sa ne luam dupa un prieten apropiat actritei Jennifer Aniston, care a declarat pentru showbizspy.com ca actrita a trecut peste poveste cu Brad Pitt si vrea sa faca tot ce poate pentru a "repara" relatia cu John Mayer.

"Este ironic faptul ca tabloidele scriu mereu despre povestea de iubire dintre ea si Brad Pitt, cand de fapt John este iubirea vietii ei", a declarat sursa.

De curand, presa straina scria ca Aniston l-a obligat pe Mayer sa renunte la profilul sau de pe Twitter, pentru ca nu ii place ca el sa dea detalii despre viata lor personala pe acel site.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.