Madalina Manole le-a spus adio celor dragi filmandu-se in oglinda. Imaginile au fost descoperite de sotul acesteia, intamplator, in urma cu cateva zile.

Inainte de a se sinucide, Madalina Manole s-a inregistrat in timp ce isi lua ramas bun de la cei dragi. Caseta a fost gasita intamplator de Mircea Petru, la inceputul acestei saptamani. Acesta a prezentat o singura imagine din "inregistrarea tulburatoare" cu sotia sa inainte de a se sinucide. Vestea si fotografia au fost facute publice in emisiunea Happy Hour de ieri, de la PRO TV.

“Cand a venit sa-mi arate ce a gasit, tremura tot. Si avea de ce, pentru ca imaginile care o infatiseaza pe artista sunt de-a dreptul socante"
, a declarat Catalin Maruta in cadrul emisiunii.

  • Mergea la ghicitoare pentru a-si afla viitorul
Tot in cadrul emisiunii de ieri, apropiati ai artistei au devaluit mai multe lucruri despre Madalina Manole, printre care si faptul ca aceastea mergea frecvent la ghicitoare pentru a-si afla viitorul. Se pare ca artista era convinsa ca este "urmarita" de un blestem, inca din copilarie, mai exact ca are cununiile legate.

"Dupa ce a divortat de Serban Georgescu, a spus ca nu se va mai casatori niciodata, orice s-ar intampla. Madalina a fost la un domn care i-a ghicit in carti. Si i-a spus ca are cununiile legate, iar ea zicea: 'Uite, are dreptate, nu o sa ma mai mariti"
, a povestit un apropiat al acesteia, Ciprian, care a infiintat fanclubul Madalina Manole la Roman, in 199, potrivit Gandul.

  • Fragmente din gandurile Madalinei

Adevarul prezinta cateva pasaje din jurnalul artistei, notate dupa intalnirile in care i se dadea in carti: „Eu, Casa Casatoriei. Nu se leaga nimic. Casa Sanatatii: Interventie. Probleme legate de despartire prieteni. Risc de accident. Provocari de instabilitate. Casa Nebuniei. Stare angoasa“.

Pasaje din 2005. „Casa banilor: perspective foarte bune la vara. Baza solida de colaborare. Stabilitate clara. Casa prietenilor: Profita. Barbati cu bani, marlani. Casa Sanatatii: risc de accident. Moment de labilitate. Provocari de Instabilitate. Blestemul. Casa Nebunului: Angoasa“.

„13 septembrie 2005. Eu, despartire. Nepotrivire de caracter. Costum prea stramt. Profesiune: barbat, figura dionisiaca. Strainatate: Plecare cu parere de rau. An greu cu multa munca. Lipseste incarcatura afectiva“.

Citeste si:
Ucraineancă amenințată cu moartea și cu violul de un patron din...
Ucraineancă amenințată cu...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.