Charlie Sheen a pledat vinovat la acuzatia de agresiune comisa asupra sotiei sale, Brooke Mueller, si a scapat de pedeapsa de 30 de zile de inchisoare gratie unui acord incheiat cu procuratura americana.

Charlie Sheen, in varsta de 44 de ani, a primit deja o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat, la un tribunal din Aspen (Colorado), la acuzatia de agresare a sotiei sale, Brooke Mueller, relateaza MEDIAFAX.

Charlie Sheen a fost arestat la Aspen, dupa un scandal cu sotia sa

In ziua de Craciun, anul trecut, pe cand se aflau in resedinta lor de vacanta din Aspen, cei doi s-au certat, iar Sheen si-a amenintat sotia cu un cutit.

Pedeapsa initiala s-a transformat, in cele din urma, in 30 de zile de tratament intr-un centru de dezintoxicare, destinat celebritatilor, din Malibu, situat la mica distanta de resedinta actorului.

Charlie Sheen, internat la reabilitare

Insa, potrivit site-ului tmz.com, deoarece Charlie Sheen a petrecut deja acolo peste o luna, la inceputul anului, este foarte posibil ca actorul sa se prezinte din nou la acel centru doar "pentru cateva secunde".

Charlie Sheen a mai fost condamnat la 30 de zile de supraveghere judiciara si va urma un curs de 36 de ore in cadrul unui program de terapie contra acceselor de furie.

Charlie Sheen nu mai paraseste "Two and a Half Men"

Avocatul sau, Yale Galanter, a declarat ca Charlie Sheen, starul filmelor "Wall Street" si "Plutonul", va putea sa revina pe platourile de filmare ale serialului "Doi barbati si jumatate".

Dupa ce a avut numeroase probleme cu justitia in anii '90, in special din cauza consumului de droguri si a violentelor conjugale, Charlie Sheen este, in prezent, unul dintre cei mai bine platiti actori de televiziune din Statele Unite ale Americii, gratie rolurilor din serialele foarte populare "Two and a Half Men/ Doi barbati si jumatate" si "Spin City".

In mai, el a semnat un contract pentru un salariu de circa 2 milioane de dolari pe episod, pentru urmatoarele doua sezoane ale serialului "Doi barbati si jumatate", cu producatorii de la postul de televiziune CBS.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.