Actorul Charlie Sheen a fost arestat, vineri, la Aspen, pentru "violente domestice" contra sotiei sale, Brooke Mueller, urmand sa apara in fata unui judecator federal in luna februarie a anului viitor, transmite AFP.

"Carlos Irwin Estevez, cunoscut sub numele de actor Charles I. Sheen, a fost condus la inchisoarea comitetului Pitkin din Colorado, dupa ce a fost arestat de politia din Aspen", a anuntat purtatorul de cuvant al politiei, Jeff Lumsden, potrivit NewsIn.

Charlie Sheen, in varsta de 44 de ani, a fost eliberat dupa ce a achitat o cautiune de 8.500 de dolari. El a fost citat sa apara in fata unui judecator federal, pe 8 februarie, la tribunalul comitetului Pitkin.

Numele victimei nu a fost facut public, dar potrivit presei de specialitate de la Hollywood, arestarea a survenit dupa ce actorul s-a certat cu Brooke Mueller, cea de-a treia sotie a sa. Potrivit unui comunicat al politiei, victima nu a necesitat spitalizare.

Dupa numeroase probleme cu justitia in anii 1990, petru consum de droguri, violenta dometica si prostitutie, Charlie Sheen a devenit unul dintre actorii cel mai bine platiti ai televiziunii americane, gratie unor seriale de succes ca "Two and a Half Men" si "Spin City".

In 1997, actorul a fost urmarit de justitie pentru ca ar fi agresat-o pe iubita lui din acea epoca. A fost, de asemenea, acuzat ca a agresat-o pe fosta sa sotie, Denise Richards, una dintre fostele "James Bond girl".

Brooke Mueller, casatorita cu Charlie Sheen de19 luni, are impreuna cu acesta doi copii, gemenii Max si Bob. Charlie Sheen mai are doua fiice cu Denise Richards, de care a divortat in 2006 dupa patru ani de mariaj, si o fiica de 23 de ani dintr-o relatie anterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.