Parintii artistei vor custodia nepotelului lor. Acuzat de acestia pentru provocarea sinuciderii Madalinei, Petru Mircea ar putea ramane fara copil.

Parintii cantaretei se tem pentru siguranta nepotelului lor, Petru Jr., in varsta de un an si o luna, considerand ca ginerele lor a adus-o pe Madalina in pragul sinuciderii. Acesta este blamat si pentru faptul ca nu i-a acordat ingrijirile necesare dupa ce aceasta a incercat sa se sinucida.

"Din punct de vedere legal, acestia sunt indreptatiti sa faca in instanta o astfel de cerere. Putem vorbi de o actiune a bunicilor abia dupa finalizarea anchetei aflata in derulare privind sinuciderea artistei si chiar determinarea sau inlesnirea sinuciderii, ancheta aflata in derulare la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti", a declarat pentru Libertatea avocata Beatrice Comaniceanu.

Parintii Madalinei Manole: "Petru este vinovat pentru moartea fiicei noastre"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.