Parintii artistei il considera pe Petru Mircea, sotul fiicei lor, responsabil de sinuciderea cantaretei.

Sfasiati de durere, parintii artistei au dezvaluit ca au aflat despre moartea fiicei lor de la televizor. „Dimineata am aflat de la televizor ca a murit. Ginerele nostru nu a binevoit nici macar sa ne anunte. Am urcat in masina si am plecat spre casa ei, cu gandul ca totul nu este decat o gluma proasta", a declarat, pentru Click, tatal regretatei artiste.

Mama Madalinei a declarat la randul ei ca nu se intelegeau deloc cu Petru Mircea, ginerele lor. „Nu o lasa pe Madalina sa vina la noi. Noi trebuia sa mergem la ea. Cu o luna in urma, am aflat ca fetita mea iubita are probleme de sanatate. Ne-am dus la ea cu un medic foarte bun sa o vada, iar Petru ne-a dat afara. A spus ca la el in curte nu are ce cauta doctorul. De cand l-a cunoscut pe acest barbat, totul s-a ruinat. Nici in cariera nu a ajutat-o, i-a interzis sa mai cante melodiile lui Serban Georgescu, iar acum a bagat-o in pamant. Daca fata noastra s-a otravit, el a impins-o. Nu voi avea liniste pana nu am sa aflu ce s-a intamplat, cu adevarat, in noaptea aia", a conchis mama artistei.

Cititi pe acelasi subiect:

Moartea Madalinei Manole a facut inconjurul lumii

Mii de oameni si-au luat adio de la Madalina Manole

Mesajul de adio al Madalinei Manole


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.