Administratorii averii lui Michael Jackson au semnat cel mai valoros contract muzical din istorie, in valoare de peste 200 milioane de dolari, cu Sony, informeaza BBC.

Acordul implica zece proiecte de lansare a unor albume in urmatorii sapte ani. Contractul cu Sony, casa de discuri care a vandut peste 31 de milioane de albume ale megastarului de la decesul acestuia, ar putea valora pana la 250 milioane de dolari daca sunt indeplinite anumite conditii, relateaza NewsIn.

Michael Jackson ar fi lasat in urma zeci de melodii noi, care ar putea fi lansate alaturi de cele mai mari hituri ale sale.

Vanzarile muzicii regelui muzicii pop si ale obiectelor cu marca Michael Jackson au crescut foarte mult dupa decesul acestuia, transformandu-l pe megastar intr-unul dintre cei mai bine vanduti interpreti ai anului 2009.

In urma semnarii acordului, administratorii averii lui Michael Jackson ar putea plati cateva dintre datoriile pe care acesta le-a lasat in urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.