Muzicianul american Moby, care a concertat anul trecut si in Romania, a anuntat ca premia cu 5.000 de dolari cea mai buna idee pentru viitorul sau videoclip, castigatorul urmand sa foloseasca banii la realizarea materialului video propus.

Amatorii se pot inscrie la acest concurs pana in 5 aprilie, iar Moby va anuntat castigatorul doua saptamani mai tarziu, potrivit NewsIn.

Muzicianul va oferi si doua premii de consolare, in valoare de cate 1.000 de dolari.

Pe numele sau real Richard Melville Hall, artistul are 44 de ani si a lansat primul single, "Go", in 1991. De-a lungul timpului, a vandut peste 20 de milioane de discuri in intreaga lume si s-a remarcat atat prin compozitiile proprii, care au trecut de la house/rave si trip-hop la pop-rock, cat si prin colaborarile cu alti artisti si remixurile cu David Bowie, Metallica, Beastie Boys si Public Enemy.

Printre hit-urile sale se numara "Why Does My Heart Feel So Bad?", “Lift Me Up”, "Natural Blues" si "Porcelain". Cel mai recent album al sau, "Wait for Me", a fost lansat in 2009


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.