La un an de cand gemenii au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat, mandrul tatic a postat imagini pe Twitter cu cei doi micuti, pentru a impartasi bucuria primei lor aniversari
In luna august a anului trecut se nasteau gemenii Valentino si Matteo, purtati de o mama surogat. Anul acesta, cu ocazia aniversarii celor doi micuti, Ricky Martin se declara un tatic fericit. Cantaretul a tinut sa impartaseasca acest lucru cu fanii sai, postand poze pe Twitter in timp ce se relaxeaza cu cei doi fii pe o plaja din Miami, potrivit DailyMail.

Cantaretul in varsta de 37 de ani demonstreaza cu orice ocazie ca isi ia rolul de tata in serios. Acesta marturiseste ca deja ii cunoaste foarte bine pe Valentino si Matteo, despre care dezvaluie ca au personalitati distincte: "Lui Valentino ii place la nebunie sa doarma, il numesc domnul pace si dragoste, pentru ca este foarte calm si senin, In timp ce Matteo este o fire energica".

Ricky sustine ca se ingrijeste de cresterea celor doi copii singur: "Nu am bona. Fac acest lucru de unul singur pentru ca nu vreau sa pierd niciun moment din viata lor. Eu le schimb scutecele, eu ii hranesc si le fac baie si tot eu ii pregatesc de culcare".

Cat despre viata intima, cantaretul este intrebat constat de orientarea sa sexuala, din cauza deciziei de a apela la o mama surogat, dar si a faptului ca din 2005, de cand s-a despartit de prezentatoarea TV din Mexic, Rebecca de Alba, artistul nu a avut o alta relatie.

"Sunt un barbat modern, imi traiesc viata la maximum fara nici un fel de bariere. Inima mea ar putea apartine unei femei, dar si unui barbat", a declarat Ricky pe acest subiect intr-un interviu pentru o revista din Spania, in luna iunie a acestui an.

Pe plan profesional, vedeta a anuntat inca de la nasterea copiilor ca ia o pauza in cariera, insa se zvoneste ca lucreaza la un album bilingv, ce va fi lansat anul viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.