Actrita americana apare complet dezbracata in comedia romantica "The Proposal". Ea joaca rolul unei sefe neinduratoare care este, insa, surprinsa intr-o situatie stanjenitoare de subalternul pe care il terorizeaza.
Una dintre cele mai apreciate actrite de comedii romantice, Sandra Bullock, a acceptat sa se dezbrace complet in urmatorul ei film, "The Proposal", care va aparea in cinematografele din SUA in iunie.

"Nu mi-a fost tocmai comod sa filmez dezbracata, dar cum nu a fost vorba despre vreo scena de sex, am reusit sa trec mai usor peste inhibitii. In plus, am incercat sa iau scena ca pe o gluma si colegii de platou m-au ajutat foarte mult.

Chiar daca sunt in pielea goala, nu se vad prea multe lucruri, asa ca nu e nimic de care sa-mi fie rusine", a declarat vedeta hollywoodiana.

Scena cu pricina o arata pe Sandra intr-o situatie stanjenitoare, in timp ce intra intr-o camera si incearca sa-si acopere zona intima cu un prosop si unul dintre sani cu o mana.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.