S-au cunoscut intamplator, s-au indragostit la prima vedere si relatia lor se indreapta cu pasi repezi catre casatorie.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu si-au propus sa demonstreze tuturor ca iubirea care ii leaga nu este nicidecum una sezoniera, chiar daca se feresc sa dea detalii despre acest lucru.

Ea este o cantareata obisnuita cu lumina reflectoarelor inca de cand era de-o schioapa, fara a iesi vreodata in evidenta si cu altceva in afara de viata de scena. El, designer vestimentar, destul de recunoscut prin brandul sau destinat barbatilor, 'Tata si Fiul'.

Despre Alina se stie ca este incepatoare in relatiile amoroase, doar scurta poveste cu Gabriel Coveseanu fiind una notabila. In schimb, Alexandru este ceva mai trecut prin viata, ba chiar a fost si casatorit, insa s-a tinut intotdeauna departe de high-life-ul dambovitean.

Cum i-a sucit mintile Alinutei nu stim, insa am aflat ca se inteleg de minune si n-ar spune 'nu' oficializarii relatiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.