Cantaretele momentului s-au intrecut unele cu altele pentru a ajunge senzatia virala a premiilor MTV Video Music Awards.

Show-ul a debutat cu Lady Gaga, care a cantat cel mai nou hit al sau: "Applause". Pentru acest numar muzical destul de ciudat, Lady Gaga a trecut prin mai multe schimbari de costumatie care faceau referire la trecutul sau.

Scopul melodiei este sa anunte fanii cat de dor i-a fost cantaretei de ei.

Miley Cyrus ar putea castiga premiul pentru cea mai memorabila prestatie a serii. Miley si-a facut aparitia pe scena purtand un body provocator si fiind insotita de o armata de ursuleti pentru a canta noul ei hit, “We Can’t Stop”, iar ulterior a venit momentul sa cante in duet cu Robin Thicke piesa verii, “Blurred Lines”.

Miley a renuntat repede pe body, a ramas pe scena imbracata doar in lenjerie din latex si s-a aventurat intr-un joc fierbinte cu Robin, cei doi mimand diverse pozitii sexuale.

Show-ul s-a incheiat cu Katy Perry si "Roar", cantat pentru prima data pentru un public live. Cu aceasta ocazie, scena s-a transformat intr-un ring de box, pentru ca Perry sa se lupte cu deceptiile si complexele sale...

Citeste si Lista castigatorilor la MTV Video Music Awards 2013


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.