Nokia a lansat în această vară noile sale familii de terminale, inclusiv X, cu XR20 ca prim model. Este un dispozitiv ultra-rezistent de gamă medie, conceput pentru a rezista la zgârieturi, lovituri și stropire cu lichide.
Vă vom spune specificațiile și caracteristicile tehnice ale acestui model , o propunere care nu renunță la hardware-ul solvent, deoarece își propune să fie un dispozitiv pentru toată lumea.
Un mobil rezistent pentru toate tipurile de public
A vorbi despre telefoane mobile rezistente înseamnă, de obicei, să vorbim despre cele robuste (rugged), cu modele nu foarte frumoase. În cazul Nokia, au dorit să facă un mobil rezistent, dar cu un design mai tradițional. Este un dispozitiv cu spatele destul de gros, care protejează modulul camerei de picături. La nivel de design, sentimentul este cel al unui mobil cu carcasă, dar integrat în corpul telefonului.
Este un telefon cu protocol IP68 pentru rezistență la apă și praf, în afară de certificarea MIL-STD 810H. Astfel, promite să reziste la căderi de la până 1,8 metri fără a fi deteriorat, o înălțime mai mare decât cea a oricărui buzunar, masă și multe altele. În plus, promite să fie rezistent la temperaturi ridicate și scăzute, făcându-l un mobil pregătit să facă față pentru toate condițiile meteo.
La nivel hardware, are un Qualcomm Snapdragon 480, un procesor 5G care, în testele realizate până acum, funcționează la înălțimea oricărui alt telefon de gamă medie. Configurațiile de memorie pot fi extinse până la 6 + 128 GB prin microSD și bateria de 4.630 mAh cu fast charging 18W si wireless charging 15W, o cifră bună pentru un ecran de 6,67 inch, cu Corning Gorilla Glass Victus pentru a-l proteja.
Penultima lansare a lui Corning a fost Gorilla Glass 6, o sticlă care, conform testelor de laborator, rezista la 15 căderi de la o înălțime de un metru pe suprafețele dure. Acum, producătorul nord-american a reușit să îmbunătățească, și destul de mult, toate caracteristicile acesteia. Atât de mult, încât au abandonat tradiția de a pune un număr mai mare pe noul lor produs, astfel că au decis să boteze acest nou model ca Gorilla Glass Victus.
Vladimir Putin: Rusia își va îndeplini obiectivele „nobile” ale...

Victus are o grosime cuprinsă între 0,4 și 1,2 milimetri și are un coeficient de fractură de 0,76 MPa m, iar pragul de zgârieturi este între 7 și 10 Newtoni .
Acest Nokia XR20 are multe „bonusuri”, cum ar fi butonul dedicat pentru Google Assistant, un buton programabil în partea de sus, cititor de amprente laterale și chiar difuzoare stereo care promit sunet de până la 98 decibeli, cifră destul de ridicată.
Are Android 11 în cea mai curată versiune, Nokia promițând trei ani de actualizări ale sistemului și patru ani de patch-uri de securitate, așa că va fi unul dintre Android-urile care primesc cele mai multe actualizări de pe piață.
Nokia chiar a numit acest telefon „indestructibil” și, ca să demonstreze asta, au lansat o campanie promoțională care are ca piesă de rezistență un video în care fostul internațional brazilian Roberto Carlos și freestyler-ul cu mingea de fotbal Lisa Zimouche iau la țintă mai multe telefoane XR 20 (https://youtu.be/lis0OlvaB8U)
Top 4 obiective turistice din Strasbourg

Videoclipul are o intenție publicitară clară, dar reproduce și „Banana shot” a lui Roberto Carlos, reușită pentru prima dată în 1997 într-un amical împotriva Franței și acum reînviată pentru a da jos un Nokia XR20 fixat pe bara unei porți de fotbal.
Tot pentru a-i demonstra „indestructibilitatea”, telefonul Nokia XR 20 va apărea în cel mai nou film din seria James Bond: No Time to Die, care va fi lansat la finalul lunii septembrie în toate cinematografele din țară.
În afară de Nokia XR 20, în film va apărea și legendarul telefon feature Nokia 3310. HMD spune că telefoanele Nokia sunt concepute pentru a rezista, fiind produse sub garanția de calitate a brandului și oferind actualizări de securitate de vârf și actualizări Android care le transformă în terminalele perfecte, chiar și pentru un agent 00.
Top 5 obiective turistice în Madrid

Despre autor:

Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Cum putem să fim ”fashionable” fără să facem mai mult rău planetei
Sursa: green.start-up.ro
-
Sebastian Doroftei, Codezilla: Cum crești un business sănătos în servicii IT
Sursa: start-up.ro
-
Tot ceea ce îți dorești este deja al tău: Descoperă puterea manifestării...
Sursa: garbo.ro
-
Câteva zile până la startul SGR: primul centrul regional RetuRO a fost...
Sursa: retail.ro
-
Finanţarea pentru start-upurile europene din domeniul tehnologiei se va...
Sursa: futurebanking.ro
-
Iulia Albu, moment tensionat la America Express: Nu mă mândresc, dar îmi asum!
Sursa: kudika.ro
-
GRAFICE: Cum arată harta tranzacțiilor cu locuințe din România. Bucureștiul...
Sursa: wall-street.ro