GoTech World, cea mai mare expo-conferință de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, va avea loc anul acesta pe 8 și 9 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1. Inteligența Artificială va fi vedeta acestei ediții, iar pe lângă principalele inovații în domeniu, prezentate de speakeri internaționali de top pentru a aduce mai multă claritate subiectului, vizitatorii pot descoperi și soluțiile tehnologice ale companiilor expozante. Totodată, printre cele 11 scene dedicate tehnologiei, evenimentul de anul acesta aduce ca noutate AI Stage și Sustainability Stage.

„Ca de fiecare dată, GoTech World aduce în atenția publicului cele mai relevante subiecte ale momentului. Anul acesta ne-am axat pe unul dintre cele mai fascinante și promițătoare domenii tehnologice, ce s-a remarcat printr-o deosebită amploare la nivel mondial - Inteligența Artificială. GoTech World 2023 va reuni, așadar, profesioniști și lideri în tech, experți în AI, cercetători și lideri din industrie, ce ne vor împărtăși cunoștințe, idei sau inovații și alături de care vom explora impactul AI asupra mediului de business și a societății, în general” a declarat Alexandru Măxineanu, Managing Partner, Universum Expo.

Pentru cea de-a XII-a ediție, GoTech World se așteaptă la un public de peste 15.000 de participanți, dintre care jumătate din categoria C-level și aduce în fața audienței peste 130 de sesiuni de conținut, 160 de speakeri și 100 de expozanți.

Evenimentul va reuni speakeri mondiali și locali de top, care vor aborda subiecte precum evoluția dispozitivelor wearable și modul în care devin tot mai inteligente, noutățile din blockchain, Web3 și metaverse, explorarea tehnologiei satelitare, măsuri proactive împotriva vulnerabilităților din date, peisajul fraudei digitale, cu accent pe furtul de identitate, starea securității cibernetice în România sau conceptul CleanTech și crearea de valoare prin standarde durabile.

GoTech World 2023 va păstra structura de succes a ultimelor ediții, respectiv o amplă zonă expozițională – unde cei mai importanți jucători din industria IT, tech sau digital își vor prezenta soluțiile inovatoare, alături de 11 scene de dezbateri, printre care Main Stage, Java, DevOps, Retail & E-commerce, Cybersecurity, Business Transformation, Smart City, UX/UI, la care se adaugă, începând cu acest an, Sustainability Stage și AI Stage.

Citeste si:
DOCUMENT. Guvernul a publicat măsurile fiscale. Cum vor fi taxate...
DOCUMENT. Guvernul a publicat...

Scena dedicată sustenabilității își propune crearea spațiului necesar pentru discuții în jurul unor subiecte cheie, precum mobilitatea sustenabilă - ce include reducerea emisiilor de carbon, eficiența energetică, economia circulară - esențială pentru a debloca beneficii pe care organizațiile nu le pot obține singure sau sustenabilitatea în industria IT. Aducând împreună nume mari din sectorul privat și cel de stat, atât de la nivel național, cât și internațional, aceste dezbateri vor contribui la conștientizarea și promovarea unor practici sustenabile în diverse domenii, respectiv identificarea unor soluții inovatoare și durabile pentru viitor.

Totodată, o serie de teme captivante vor fi dezbătute și pe noua scenă dedicată inteligenței artificiale. Un subiect important îl reprezintă soluțiile AI dezvoltate pentru companii, ce pot fi aplicate în diverse zone - finanțe, IT, sectorul public - și au potențialul de a revoluționa modul în care funcționează domeniile respective. De asemenea, integrarea inteligenței artificiale în artă și marketing va fi o altă temă de mare interes abordată pe scena AI (ex. Midjourney generated images, ce utilizează tehnici avansate de AI pentru a crea opere vizuale impresionante).

Citeste si:
A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023
A patra conferință Autentic...

Conectați de preocuparea pentru cele mai noi tehnologii, GoTech World continuă și anul acesta parteneriatul cu Orange Business, prin care vizează educarea mediului de business cu privire la adoptarea unor soluții inovatoare și sustenabile, menite să contribuie la digitalizarea companiilor și a sectorului public. Astfel, Orange Business, un furnizor de top pentru soluții de comunicații și servicii integrate IT către companii de toate dimensiunile și din diverse industrii, este partenerul principal al GoTech World 2023.

Participarea la GoTech World 2023 se realizează pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe www.gotech.world. În funcție de beneficiile pe care le primește un participant, există trei categorii de bilete: Standard Pass 179 EUR + TVA, Content Pass 319 EUR + TVA, VIP Pass 419 EUR + TVA (late registration).

Citeste si:
CONFERINȚA IAA „CREATIVITY4BETTER” SE REÎNTOARCE ÎN 2023 CU TEMA:...
CONFERINȚA IAA...

Până pe 15 septembrie, biletele pot fi achiziționate la un preț unic de early bird, respectiv Standard Pass - 119 EUR + TVA, Content Pass - 259 EUR+ TVA și VIP Pass - 359 EUR + TVA .

Partener principal: Orange Business
Inspired by: Mercedes-Benz
Business Transformation Stage: Dell Technologies
Smart City & Mobility Stage: Continental
Cybersecurity Stage: certSIGN
Java Stage: Systematic
UX&UI Stage: Google
Sponsors: Luxoft, Prysmian Group, M247, Electronic Arts Romania, Inetum, White Image
Coffee Partner: L’OR
Experience Partner: IQOS
Internet Partner: Viva Telecom
###

Despre Universum

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

Citeste si:
Securitatea regiunii Mării Negre, discutată la Bucureşti. Vin...
Securitatea regiunii Mării...

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii, cât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

Târgul Imobiliarium reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din Bucuresti si imprejurimi.

MyConnector este o platformă fexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.