Dacă îți place să scrii, să răsfoiești, să te joci sau să lucrezi în diferite părți ale casei sau ale biroului tău, un laptop este mai mult decat o necesitate în 2023. Există multe dintre care să alegi, dar, mai întâi, îți poți restrânge opțiunile uitându-te la laptopuri de la cele mai consacrate și respectate branduri.

Poate există laptopuri bune și de la producătorii mai puțini cunoscuți, dar, având în vedere că acest device presupune o investiție serioasa, nu credem că este bine să riști alegând branduri care încă nu prezintă încredere. De aceea, în următoarele rânduri, îți vom prezenta top cinci branduri de laptopuri.


  1. Asus


Laptopurile Asus nu au ocupat întotdeauna primul loc în listele care desemnau cele mai bune astfel de device-uri, dar, în prezent, merită un loc de onoare datorită capabilităților lor fantastice. Cele mai reușite modele de laptop Asus din ultima perioada includ Zenbook-uri subțiri și ușoare și Chromebook-uri accesibile și perfecte pentru gaming, cum ar fi incredibilul 2023 ROG Zephyrus G14. Un motiv pentru care Asus merită o mare apreciere este faptul că scopul lor principal este să creeze carcase minuscule care împachetează cât mai mult din laptop și care totodată oferă din ce în ce mai multă performanță.


  1. Dell


Tehnologia Dell, în special în domeniul Ultrabook-urilor, a produs o nouă gamă incredibilă de laptopuri ultraportabile puternice, cu o durată excelentă de viață a bateriei. Aparatele Dell sunt o alegere excelentă dacă ai nevoie de un computer la serviciu sau la școală și dacă dorești să reziste cât mai mult timp posibil. Dell are, fără îndoială, una dintre cele mai bune selecții de laptopuri de business din linia sa, cum ar fi Latitude 7430. Aceste modele oferă un design solid și o autonomie de mai multe zile. Acest lucru este valabil mai ales pentru modelele sale XPS, care fac totul la un standard ridicat. Au cele mai moderne ecrane de înaltă rezoluție, conexiuni și software, precum și materiale inovatoare.


  1. Apple


Dacă ar fi un lucru cu care știm sigur că toată lumea este de acord este faptul că laptopurile Apple sunt fiabile și aduc așteptări mari atunci când vine vorba de calitatea oferită. Datorită actualizărilor care apar constant, laptopurile Apple rămân mereu în trend. Când cumperi un MacBook, știi la ce să te aștepți. Vei obține un ecran fantastic, o autonomie solidă a bateriei și un design frumos cu rame subțiri. Tind să fie mai scumpe decât omoloagele lor Windows, dar, când vine vorba despre stil, ușurință de utilizare și fiabilitate, laptopurile Apple sunt o experiență specială.

Citeste si:
Râzi de te prăpădești: Top 5 cele mai bune filme de comedie
Râzi de te prăpădești: Top 5...


  1. Hp


Poate că HP nu a avut întotdeauna cea mai bună reputație în ceea ce privește producerea de laptop-uri, dar cele mai recente device-uri de la HP au preluat unele caracteristici ale design-ului de la competitorii săi și au ridicat ștacheta. Notebook-urile sale actuale sunt rapide, puternice și mai ușor de utilizat de către consumatori pentru proiectele lor personale. Sunt, de asemenea, destul de drăguțe, cu un design special, tăiat cu pietre prețioase, care împodobește linia Spectre și da un aspect elegant și modern al celui mai recent Envy 15. Pe lângă toate acestea, HP și-a câștigat o reputație de laptop-uri de încredere cu un serviciu pentru clienți foarte competent. .


  1. Lenovo


Lenovo este un brand pe care l-am asociat de mult timp cu fiabilitatea, deoarece linia sa de calculatoare ThinkPad/ IdeaPad a apărut în birouri și săli de clasă an de an. S-ar putea să nu arate întotdeauna spectaculos, dar sunt fiabile și mai mult decât capabile să fie eficiente pentru o perioadă lungă de timp. Este ceva la care brandul a devenit din ce în ce mai priceput, chiar dacă apar anual noutăți, totuși poți folosi device-uri de la ei chiar și zeci de ani fără probleme.

Citeste si:
Top 5 cele mai bune filme de groază de până acum. Ai curaj să le...
Top 5 cele mai bune filme de...

Desigur, mai există și alte brand-uri care pot oferi o calitatea extraordinară, însă cele de mai sus sunt o alegere sigură care nu te poate dezamăgi. Pentru a alege cel mai bun laptop pentru tine este important să te documentezi și să ții cont de caracteristicile de care ai nevoie pentru a îți îndeplini toate sarcinile.

Sursa: Andrea Piacquadio, www.itgalaxy.ro


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iulie 2023 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.