Janet Jackson a declarat ca mostenirea muzicala a fratelui ei, Michael, va dainui, in ciuda acuzatiilor de abuz sexual aduse regretatului artist, relateaza duminica Press Association.

Doi barbati, James Safechuck si Wade Robson, au declarat, oferind detalii descrise intr-un documentarul "Leaving Neverland" publicat la inceputul acestui an, ca au fost abuzati sexual in copilarie de Michael Jackson, supranumit Regele Muzicii Pop.

Documentarul a starnit reactii diverse din partea prietenilor si fanilor vedetei pop care a decedat in urma cu zece ani, la 25 iunie 2009, insa Janet este de parere ca, in ciuda acuzatiilor, mostenirea muzicala a fratelui sau "va continua".

"Imi place cand vad copii care il imita, cand adultii ii asculta inca muzica", a declarat ea pentru The Sunday Times Magazine. "Acest lucru indica impactul pe care familia l-a avut asupra lumii. Nu vreau sa par aroganta, nu fac decat sa sustin realitatea. Este lucrarea lui Dumnezeu si sunt recunoscatoare", a adaugat artista.

La inceputul acestui an, mai multi membri ai familiei Jackson, printre care si fratii lui Michael, Tito si Marlon, dar si nepotul sau, Taj, au negat ferm acuzatiile formulate in documentarul regizorului Dan Reed. Familia starului a descris drept "scandalos si patetic" documentarul "Leaving Neverland".

Janet Jackson, in varsta de 53 de ani, l-a sustinut pe Michael si in timpul vietii acestuia, cand i-au fost aduse acuzatii similare, negate de Regele Muzicii Pop, scrie Agerpres.

Despre copilaria sa in una dintre cele mai celebre familii din lume, Janet a declarat ca tatal sau, Joseph, le-a impus copiilor sa urmeze cariere muzicale, convins ca acest lucru este spre binele lor. "Cand parintii observa ceva la copiii lor, cred ca ii ghideaza in acea directie. Mai ales cand este vorba despre copii care au crescut intr-o asemenea zona urbana. Muzica a fost o modalitate de a ne tine departe de strazi. Tata a gasit o cale de scapare pentru copiii lui. O viata mai buna. Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta", a spus artista.

Citeste si:
Cum se împarte moștenirea legală?
Cum se împarte moștenirea...

Janet Jackson a povestit ca tatal ei i-a interzis sa isi urmeze visul din copilarie, de a merge la scoala si de a studia dreptul afacerilor, dupa ce a observat ca era talentata la muzica.

Joseph, binecunoscut pentru metodele sale dure prin care si-a impus dorinta ca urmasii sai sa devina vedete de muzica, a fost producatorul faimosului grup Jackson 5, iar Michael si Janet au continuat ulterior cariere solo, care s-au bucurat de un succes rasunator.

Janet Jackson va participa pentru prima data, weekendul viitor, la Festivalul de la Glastonbury din Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.