LifeStar 5 Iunie 2019 16:47
Starul din "Avengers" Chris Hemsworth a confirmat ca renunta la Hollywood pentru a putea acorda prioritate sotiei si copiilor, informeaza publicatie britanica The Mirror.

Actorul australian, in varsta de 35 de ani, devenit celebru in rolul lui Thor din franciza "Avengers", a marturisit ca doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de sotia sa, actrita spaniola Elsa Pataky, in varsta de 42 de ani, si de cei trei copii ai lor.

Chris si-a petrecut ultimele 12 luni fara intrerupere pe platourile de filmare, astfel ca a decis sa isi ia o pauza anul viitor.

"In 2020 nu voi mai filma probabil nimic. Vreau doar sa fiu acasa acum cu copiii mei. Sunt la o varsta foarte importanta, sunt inca mici si sunt constienti cand plec mai mult decat inainte", a declarat actorul pentru Sydney Daily Telegraph.

Chris are o fiica, pe nume India, in varsta de sapte ani, si doi baieti gemeni, pe nume Sasha si Tristan, de cinci ani, scrie Agerpres.

Vedeta va petrece mai mult timp alaturi de familie in casa lor din Byron Bay, Australia, unde au locuit in ultimii cinci ani.

Chris recunoscuse anterior ca ii fusese greu sa isi lase copiii in Australia si sa se duca sa filmeze in strainatate pentru o lunga perioada de timp.

Australianul s-a casatorit cu Elsa in 2010, iar fiica lor, India, s-a nascut doi ani mai tarziu.

Gemenii au venit pe lume in 2014, iar un an mai tarziu, Chris si-a mutat familia in tara sa natala, Australia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.