LifeStar 5 Iunie 2019 11:32
Rihanna, artista, creatoare de produse de machiaj si de colectii de lenjerie intima, totodata prima femeie de culoare care conduce o casa de moda specializata in industria luxului, a obtinut marti si titlul neoficial de cea mai bogata cantareata din lume, cu o avere estimata la 600 de milioane de dolari, a anuntat revista Forbes, citata de AFP.

La varsta de 31 de ani, Robyn Rihanna Fenty le-a depasit din acest punct de vedere pe colegele ei de breasla Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) si Beyonce (400 de milioane de dolari), al carei sot, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar.

Cea mai mare parte din averea cantaretei Rihanna provine din turneele si vanzarile sale de discuri, au precizat jurnalistii de la Forbes. Ea este si coproprietara a brandului de lenjerie intima Savage X Fenty.

Dupa debutul ei fulminant pe scena muzicala internationala in 2003, cantareata originara din Barbados a transformat succesele de pe calea undelor intr-un veritabil aur antreprenorial, lansandu-si propria marca de produse de machiaj, Fenty Beauty - in colaborare cu grupul francez LVMH -, in septembrie 2017, pe internet si in magazinele din lantul Sephora.

Brandul Fenty Beauty, infiintat in urma cu doar 15 luni, a generat deja o cifra de afaceri de 570 de milioane de dolari in 2018, scrie Agerpres.

De asemenea, Rihanna a incheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marca de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi si accesorii. Magazinul online al acesteia a fost inaugurat pe 29 mai.

"Vreau pur si simplu sa vad lucrurile din perspectiva mea. Sunt o femeie de culoare care adora si adopta ideile si energiile tinerilor si care vrea sa le transforme apoi in produse de lux pentru o casa de lux", a declarat artista, recent, pentru AFP.

Pe langa aceasta noua incursiune in universul modei, cantareata a lasat sa se inteleaga ca va lansa in acest an si un nou album, un material discografic cu influente reggae.

"Nu m-am gandit niciodata ca voi castiga atat de multi bani, deci o simpla cifra nu ma va face sa ma opresc din activitate", declara Rihanna in luna mai pentru T Magazine, suplimentul de fashion al cotidianului The New York Times. "Banii vin odata cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce imi place, la ceea ce ma pasioneaza", a adaugat artista pop-R&B.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.