Nicole Kidman a dezvaluit intr-o emisiune de televiziune ca a intampinat dificultati serioase atunci cand a trebuit sa renunte la trasaturile de caracter ale personajului "neinfricat" pe care l-a interpretat in filmul "Destroyer", din cauza carora sotul ei devenise foarte ingrijorat, informeaza vineri PA.

Renumita actrita australiana, care joaca in acest film rolul unei politiste ce reia legatura cu persoane pe care le-a cunoscut in timpul unei misiuni sub acoperire, a recunoscut ca a existat "un adevarat cosmar" in viata ei de familie in perioada in care ea incerca sa iasa din pielea acelui personaj.

Nicole Kidman, in varsta de 51 de ani, care locuieste in orasul Nashville alaturi de sotul ei, muzicianul Keith Urban, in varsta tot de 51 de ani, a dezvaluit ca a devenit ingrijorata de incapacitatea sa de a renunta la acel personaj dupa incheierea filmarilor de la "Destroyer", scrie Agerpres.

Invitata in emisiunea de televiziune "The Graham Norton Show", vedeta australiana a spus: "Este un film cu adevarat dur, neinfricat, ceva ce nu am facut niciodata, iar eu caut intotdeauna noi teritorii de explorat".

"Cand esti distribuit pentru a juca un personaj mai in varsta, de obicei nu apuci sa joci si versiunea lui din tinerete, insa este minunat ca actor sa ai sansa de a interpreta ambele roluri. A fost un dar pentru mine faptul ca am putut sa acopar intreaga poveste a acestui personaj", a adaugat ea.

Actrita a mai dezvaluit ca s-a simtit obligata "sa traiasca" viata personajului ei in timp ce ii explora personalitatea.

Intrebata de jurnalistul Graham Norton daca i s-a intamplat sa aduca in casa ei personalitatea intunecata a acelui personaj, vedeta australiana a raspuns astfel: "Sotul meu ajunsese sa se intrebe: 'Cand se vor sfarsi toate acestea?'. Ca actor, preiei niste lucruri si de unele dintre ele poti sa te scuturi si sa te indepartezi, insa de altele nu poti sa te desprinzi".

"Personajul trebuia sa imi iasa treptat prin pori si nu am stiut cum sa fac acest lucru, asadar a trebuit sa traiesc cu el. A fost un mic cosmar!".

Citeste si:
Connect-R a câștigat lupta împotriva depresiei și a anxietății. Ce...
Connect-R a câștigat lupta...

Filmul "Destroyer" va avea premiera in Statele Unite pe 25 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.