Actorul Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj pe retelele de socializare in urma interventiei chirugicale la care a fost supus.

Fostul guvernator al statului american California a fost suferit o operatie pe cord deschis de inlocuire a unei valve cardiace care a fost implanta in urma cu nu mai putin de 20 de ani, potrivit stirileprotv.ro.

"E adevarat: m-am intors! Am adormit asteptandu-ma sa am o mica incizie si m-am trezit cu una mare - dar ghiciti ce? M-am trezit si asta e ceva pentru care merita sa fiu recunoscator. Le multumesc doctorilor si asistentelor. Si sunt foarte recunoscator pentru toate mesajele frumoase", a scris pe Twitter fostul campion mondial de culturism in varsta de 70 de ani.

Purtatorul sau de cuvant a mentionat ca in momentul in care s-a trezit in urma anesteziei, Schwarzenegger ar fi rostit celebra replica din "Terminator": ″M-am intors″⁣.

Fost culturist profesionist, Arnold Schwarzenegger a castigat de cinci ori titlul de Mister Universe, dar si un Glob de Aur, in 1977, cu rolul din filmul "Stay Hungry". A devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator", in care a interpretat un robot trimis din viitor. Fiind un republican convins si un activist ecologist, a fost ales, in 2003, pentru un mandat de un an, pentru a duce la capat mandatul guvernatorului Gray Davis, care a fost destituit. Apoi, starul hollywoodian a fost reales de doua ori in aceasta functie. Afirmand in repetate ocazii ca doreste sa ii serveasca pe oamenii din jur, actorul a spus ca "va face in asa fel incat lumea sa devina un loc mai bun decat acela pe care l-a mostenit".

Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...

Arnold Schwarzenegger si-a reluat cariera de actor dupa incheierea celui de-al doilea mandat de guvernator, in anul 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.