Actorul si fostul campion mondial de culturism Arnold Schwarzenegger s-a trezit dupa interventia chirugicala pe cord deschis pentru inlocuirea unei valve cardiace implantata in urma cu 20 de ani si a rostit celebra replica din Terminator ''M-am intors''.

Valva cardiaca pe care actorul a primit-o in 1997 trebuia inlocuita, asa ca Schwarzenegger a optat pentru substituirea ei cu ajutorul unui cateter, a spus Daniel Ketchell, purtatorul de cuvant al actorului, pe Twitter.

Actorul se recupereaza si este in stare stabila la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Schwarzenegger, in varsta de 70 de ani, ''s-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost 'M-am intors''', a spus Ketchell.

Replica ''M-am intors'' este rostita de personajul interpretat de Schwarzenegger in celebrul sau film ''The Terminator'' (1984).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.