Angelina Jolie si Brad Pitt s-ar fi impacat, dupa ce s-ar fi intalnit la locuinta unui prieten din Hollywood, actrita recunoscand intr-un interviu acordat recent ca trece printr-o perioada dificila dupa despartire si ca nu ii place sa fie singura. Cei doi nu ar fi renuntat, insa, la divort, pentru ca isi doresc un nou inceput pentru relatia lor.

Potrivit tabloidului The Sun, Ian Halperin, biograful cuplului, a spus ca cei doi actori au decis sa se impace.

”Brad a facut primul pas si apoi s-au prabusit unul in bratele celuilalt. Au fost multe lacrimi”, a spus Ian Halperin.

Biograful a adaugat ca Angelina Jolie si Brad Pitt lucrau la o impacare si au decis sa participe la sedinte de consiliere spirituala pentru a isi relua relatia.

”Angelina crede ca ea si Brad Pitt seamana foarte mult cu Richard Burton si Elizabeth Taylor. Nu pot trai impreuna, dar nici separat. Angelina a lucrat mult la ea insasi dupa incidentul din avion si la fel a procedat si Brad. Inca sunt indragostiti unul de celalalt”, a mai spus Ian Halperin.

Cei doi nu si-ar anula divortul, intrucat considera ca au nevoie de un nou inceput

”Divortul reprezinta pentru ei doar o foaie de hartie. Ei considera ca dupa ce va fi incheiat, vor avea o foaie curata in fata si o vor putea lua de la capat”, a adaugat Ian Halperin.

Angelina Jolie a dezvaluit intr-un interviu recent ca trece printr-o perioada dificila dupa despartirea de Brad Pitt, actrita marturisind ca nu ii place sa fie singura si ca incearca sa rada cat mai mult, pentru ca cei sase copii ai ei sa nu simta stresul pe care il simte ea, informeaza People.com.

Artista, in varsta de 42 de ani, a intentat divortul de Brad Pitt dupa o casnicie de doi ani si o relatie de 12 ani cu acesta, scrie News.ro.

”Uneori poate sa para ca imi revin. Insa, in realitate, incerc doar sa imi duc la bun sfarsit fiecare zi. Nu imi place sa fiu singura. Nu este ceva ce mi-am dorit. Nu este nimic frumos in legatura cu acest lucru. Este greu, pur si simplu”, a spus Angelina Jolie.

Actrita a spus ca situatia in care se afla este ingreunata si de starea ei de sanatate, pe care trebuie sa o monitorizeze. Ea a suferit o dubla mastectomie in 2013 si si-a extirpat ovarele in 2015 pentru a avita aparitia cancerului. Recent, a fost diagnosticata cu boala Bell's palsy – un tip de paralizie faciala, provocata de daune aduse nervilor faciali, actrita recuperandu-se complet cu ajutorul acupuncturii.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

”Pe plan emotional, a fost un an foarte dificil. Si am avut si alte probleme de sanatate. Asa ca sanatatea mea este ceva ce trebuie sa monitorizez”, a mai spus Angelina Jolie.

”Simt uneori ca mi-a fost lovit corpul, dar incerc sa rand cat mai mult. Tindem sa devenim atat de stresati, incat copiii nostri simt acest lucru, cand ei au nevoie sa simta bucuria noastra. Chiar daca faci chimioterapie, trebuie sa reusesti sa iubesti si sa razi”, a adaugat ea.

Angelina Jolie a vorbit si despre filmul ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” pe care l-a regizat dupa un volum de memorii omonim scris de Loung Ung, despre genocidul Kmerilor Rosii. Filmul a avut premiera sambata la Telluride Film Festival, unde a fost foarte apreciat.

Povestea are o semnificatie deosebita pentru Angelina Jolie si cel mai mare fiu al sau, Maddox, in varsta de 16 ani, pe care l-a adoptat din Cambodgia cand acesta avea trei luni.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

”Mad a cunoscut intodeauna povestea lui Loung si i-am spus: «Intr-o zi, fiule, vei fi pregatit si imi vei spune ca a venit timpul sa ne indreptam atentia catre tara ta. Insa, va trebui sa contribui, va trebui sa muncesti si sa fii acolo in fiecare zi. Si nu vei putea refuza sau spune ca esti obosit». Si intr-o zi mi-a spus: «Sunt pregatit»”, a mai spus Angelina Jolie.

In prezent, insa, Angelina Jolie a spus ca nu are planuri pentru a regiza sau a juca in alte proiecte, ci se concentreaza pe viata acasa, alaturi de cei sase copii ai ei. ”Particip la cursuri de gatit”, a spus ea.

Actrita a mai spus ca are nevoie sa se redescopere pe sine, asa cum obisnuia sa fie

In luna mai, Brad Pitt a acordat un interviu, pentru GQ Style, dupa ce presa tabloida a scris ca Angelina Jolie a intentat divortul din cauza ca actorul si-ar fi pierdut calmul in fata fiului cel mare al cuplului, Maddox. El a spus ca a renuntat la consumul de alcool si ca incearca sa devina un om mai bun.
Citeste si:
Regula pe care Cătălin Bordea o aplică după divorțul de Livia și...
Regula pe care Cătălin Bordea...

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au despartit pe 15 septembrie, iar actrita americana a depus actele de divort pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014, avand impreuna sase copii, dintre care trei adoptati - Maddox, in varsta de 16 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, si trei biologici - Shiloh, 11 ani, si gemenii in varsta de 9 ani Knox si Vivienne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.