LifeStar 4 Iunie 2016 09:00
Laura Bretan, o soprana in varsta de 13 ani, a castigat marele premiu, in valoare de 120.000 de euro, in finala celui de-al saselea sezon al emisiunii de divertisment ”Romanii au talent”, difuzata in direct, vineri seara, de Pro TV.

”In primul rand, as vrea sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a adus pana aici, m-a protejat si mi-a dat talentul asta. Multumesc celor care m-au sustinut si va multumesc”, a spus Laura Bretan, dupa ce a castigat marele premiu.

Concurenta a fost trimisa direct in finala de prezentatorii Smiley si Pavel Bartos, care au folosit in premiera butonul auriu ”Super Golden Buzz”, dupa ce Laura Bretan a interpretat, in etapa auditiilor, aria ”O mio babbino caro” din opera ”Gianni Schicchi” de Giacomo Puccini.

In finala, tanara a interpretat o arie din opera ”Tosca” de Giacomo Puccini si a fost prezentata de Pavel Bartos drept o voce ”grandioasa, plina de autenticitate”.

Dupa momentul Laurei Bretan, juratii Mihaela Radulescu, Andra, Andi Moisescu si Florin Calinescu s-au ridicat in picioare.

Andra a numit-o pe concurenta ”un geniu”. ”Ii multumesc acestui copil care este un geniu, un fenomen inzestrat de la bunul Dumnezeu cu ceva unic in voce, care ne-a facut piele de gaina tuturor. Tare, tare ma bucur ca sunt in fata ta si pot sa te aplaud. Asa ceva vezi o data la nu stiu cati ani. Esti o minune de copil. Felicitari, draga mea!”, i-a spus jurata Laurei Bretan.

La randul lui, Florin Calinescu i-a spus concurentei ca are ”o interpretare a ei”. ”Sper sa ii dea viata acea maturitate, dezvoltare, sa poti urmari... Deocamdata tu nu stii ce ti se intampla, dar o sa afli mai tarziu. Noi suntem mici aici, acasa sunt mari si multi”, a spus juratul.

In urma votului telespectatorilor, clasamentul concursului a fost completat de Fratii Adrian, care au ocupat locul al doilea, si Nadia Budurusi, care a ocupat locul al treilea.

Citeste si:
Cum s-a schimbat viața Silviei Popescu, după ce a câștigat „Bravo,...
Cum s-a schimbat viața...

Premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a fost castigat de Anisia Gafton.

Cei 16 finalisti ai acestui sezon ”Romanii au talent”, au fost - alaturi de Laura Bretan si Anisia Gafton -, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance, Mara Pruna, Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian.

Laura Bretan este de origine romana, dar s-a nascut in Statele Unite ale Americii si locuieste in Chicago. Ea a fost indemnata sa participe la ”Romanii au talent” de catre bunicul ei, care a murit in urma cu un an.

Tanara va concura direct si in semifinala "America's Got Talent", dupa ce a impresionat juriul la debutul sezonului 11 al emisiunii de televiziune, care a avut loc marti seara.

Citeste si:
Este sau nu Cătălin Bordea într-o relație cu Olga Barcari: „O...
Este sau nu Cătălin Bordea...

”Am emotii, am vazut multi oameni foarte talentati aici”, a spus tanara pe scena "America's Got Talent", inainte de a canta aria ”Nessun Dorma”, compusa de Giacomo Puccini.

”Te-ai nascut cu asa un dar, incredibil”, a spus topmodelul Heidi Klum, unul dintre jurati, dupa incheierea momentului Laurei Bretan.

La randul sau, producatorul de televiziune Simon Cowell a marturisit ca, dupa emotiile afisate de Laura Bretan inaintea interpretarii ariei, nu credea ca ea poate vorbi. ”A fost ireal. Nu m-am gandit ca poti vorbi, dar sa canti asa... Nu am auzit asa ceva in toti anii in care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevarat deosebit este faptul ca esti o persoana atat de draguta, de modesta, fara sa ai idee cat de incredibila esti”, a mai spus Simon Cowell.

Citeste si:
Andra, exemplu de asumare și sinceritate la Românii au talent: Mă...
Andra, exemplu de asumare și...

Mel B, care a cantat in grupul Spice Girls, a fost cea care a apasat butonul auriu, prin care Laura Bretan a fost trimisa direct in semifinala concursului "America's Got Talent".

”Cred ca acest show iti va schimba cu adevarat viata, iar eu iti voi schimba viata acum”, a spus Mel B inainte de a apasa butonul.

Cel de-al patrulea membru al juriului, actorul Howie Mandel, a fost cel care a discutat cu Laura Bretan inainte ca ea sa cante, iar dupa prestatia adolescentei a exclamat: ”Incredibil!”, relateaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.