Silvia Popescu a fost marea câștigătoare a două dintre sezoanele emisiunii „Bravo, ai stil”. Ea a reușit să se facă remarcată datorită stilului ei unic și impresiona de fiecare dată cu aparițiile sale. Mulți au crezut că întreaga sa viață se va schimba în bine, în urma participării la acest concurs, dar realitatea nu a fost deloc aceasta, ea fiind nevoită să se confrunte cu tot felul de situații neplăcute. 

Silvia Popescu, viața după „Bravo, ai stil”

Silvia Popescu a fost una dintre cele mai apreciate concurentele din toate sezoanele emisiunii de la Bravo, ai stil. Vedeta le-a cucerit inimile telespectatorilor care au susținut-o și care au avut încredere că ea va fi persoana care se va bucura de marele premiu și va ridica o coroană deasupra capului. Le-a fost profund recunoscătoare celor care i-au fost alături la vreme aceea, dar imediat după ce a luat sfârșit acest concurs, viața ei s-a schimbat și nu neapărat în bine.

Se pare că toate ușile i-au fost închise în nas și, mai presus de atât, i s-a transmis că va putea niciodată să lucreze în țara noastră. La început, a fost extrem de supărată, dar mai apoi a început să vadă că o persoană bună în ceea ce face nu este niciodată primită cu brațele deschise.

Retail jobs

„După concurs, mie mi s-au închis toate ușile în nas. O elită a modei mi-a spus că niciodată nu o să lucrez în România. Am înțeles-o cu timpul. Când ești bun, nu prea ești primit cu brațele deschise. Lumea lucrează cu mediocri, și asta am observat în România. Am auzit o vorbă despre mine: că sunt incontrolabilă. Mi-a pus cineva o lesă?”, a povestit pentru WOWnews.

Din câte a mai povestit Silvia Popescu, emisiunea de la Kanal D a reușit să îi fure partea sa inocentă. A mai rămas doar cu doza de nebunie pe care o are, când trebuie să își facă ținutele.

„Eu eram cel mai vesel om. După concursul ăsta, nu mai sunt. A reușit să-mi smulgă partea asta inocentă a mea. A avut un impact emoțional mare. În ultimul an m-am mai întregit”, a mai zis ea.

Citeste si:
Sensy, despre participarea la „Bravo, ai stil!”. Cu ce ce probleme...
Sensy, despre participarea la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.