Andra, prin sinceritatea și deschiderea sa a transmis un mesaj puternic de acceptare de sine și de încurajare pentru toți cei care se luptă cu complexele legate de aspectul lor fizic.

Andra, cunoscuta solistă și jurată a emisiunii "Românii au talent", a devenit recent subiectul discuțiilor în mediul online și offline, după ce a împărtășit deschis lupta cu complexele legate de greutate și acceptarea de sine. Într-un moment sincer și emoționant la masa juriului, Andra a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat și despre procesul de acceptare a propriului corp.

Într-o ediție recentă a emisiunii "Românii au talent", difuzată pe 23 februarie, Andra a făcut publice gândurile sale despre greutate și acceptare în urma unui număr de dans cu un puternic mesaj emoțional. Grupul feminin "Călătorie în pântec" a prezentat un spectacol care a subliniat importanța acceptării corpului așa cum este el, moment care a inspirat-o pe Andra să își exprime propriile sentimente.

Andra a recunoscut că a fost supusă la comentarii răutăcioase online și a fost judecată pentru aspectul său fizic, în special în legătură cu greutatea sa. Ea a mărturisit că s-a luptat să slăbească, dar că nimic nu a funcționat și că a avut complexe legate de acest aspect al vieții ei.

"Sincer, mă simt cea mai frumoasă, chiar și cu câteva kilograme în plus. Încrederea în tine e cel mai important lucru pe care îl poți avea și te ajută să te simți bine în pielea ta, indiferent de standardele frumuseții", a scris Andra pe pagina sa de Facebook, exprimându-și în mod deschis gândurile și sentimentele.

Cu sinceritate și vulnerabilitate, Andra a vorbit despre perioada în care își ascundea corpul și încerca să se conformeze unor standarde impuse de societate. Cu toate acestea, ea și-a găsit curajul de a accepta și chiar de a sărbători corpul său așa cum este el, în ciuda presiunilor sociale și a comentariilor critice.

Citeste si:
Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis...
Andra și Cătălin Măruță, 15...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Februarie 2024 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.