LifeStar 31 Mai 2016 07:00
Actrita britanica Emilia Clarke, care o interpreteaza pe Daenerys Targaryen in serialul ‘Game of Thrones’, a declarat ca i-ar placea sa joace rolul spionului 007 James Bond, alaturi de actorul Leonardo DiCaprio ca „baiat Bond”, in locul celebrelor „Bond girls”, potrivit contactmusic.com.

Actrita in varsta de 29 de ani Emilia Clarke care ii incanta pe fanii sai jucand-o pe Daenerys Targaryen din serialul ‘Game of Thrones’, se gandeste la un un nou rol.

Intr-o declaratie pentru Daily Star, Clarke a dezvaluit ca i-ar placea sa fie prima femeie James Bond: “Am o multime de visuri nerealizate”, a declarat Clarke pentru ziar. “Mi-ar placea sa il joc pe James Bond. Barbatul care sa ma insoteasca in acest rol ar fi Leonardo Dicaprio. N-am nicio indoiala in aceasta privinta”. Nu este nicio indoiala ca Clarke are vana aventuroasa necesara unui agent 007, dovada sunt ipostazele sale din celebrul serian american.

Dar Clarke nu este singura vedeta feminina care ravneste un asemenea rol. La inceptul lunii, actrita din ‘X Files’ Gillan Anderson a fost subiectul unei campanii pe Twitter in care fanii o solicitau pe aceasta pentru a lua rolul lui Daniel Craig, scrien MEDIAFAX.

Anderson insasi a parut destul de incantata de idee postand pe Twitter un poster auto-ironic al ei ca ‘Jane’ Bond si a scris: ‘Sunt Bond. Jane Bond. Va multumesc pentru toate voturile! (Si imi pare rau, nu stiu cine a facut posterul, dar imi place!) #NextBond.’

In timp ce Anderson si alte nume legate de acest rol au sprijinul fanilor, regizorul Sam Mendes a declarat ca trebuie sa ne reamintim ca franciza James Bond nu este o democratie: “Exista aceasta dezbatere continua despre cine urmeaza sa fie urmatorul Bond”, a declarat regizorul pentru The Telegraph. “Adevarul este ca - si aici este stirea: nu este o democratie. Nu este X Factor, nu este referendumul UE, nu este un vot public. Barbara Broccoli va alege urmatorul Bond: finalul povestii.”

Emilia Clarke (nascuta pe 26.10.86) este o actrita britanica nominalizata la Premiile Emmy cunoscuta pentru rolul sau din serialul HBO 'Game of Thrones'. In 2010, dupa absolvirea Drama Centre London, Emilia a primit primul sau rol in filmul Triassic Attack (2010). Aceasta a fost descoperita in 2011 cand a inlocuit-o pe Tamzin Merchant in Game of Thrones (2011). Emilia a castigat in 2011 pentru rolul sau Premiul EWwy pentru Cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial de drama.

Citeste si:
Leonardo Dicaprio, alături de refugiații din Ucraina: „Au pierdut...
Leonardo Dicaprio, alături de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.