Leonardo Dicaprio îi sprijină așa cum poate pe refugiații din Ucraina. La fel ca mulți alți artiști din întreaga lume, actorul este șocat de ceea ce se întâmplă de 26 de zile în Europa, într-o țară independentă pe care rușii vor să o cucerească.

Leonardo Dicaprio susține refugiații ucraineni

Zilele trecute, Leonardo Dicaprio a făcut o donație de milioane de euro, iar recent și-a arătat din nou susținerea față de poporul ucrainean, în special față de locuitorii țării care au plecat din calea armelor, doar pentru a-și salva viața. Cei mai mulți dintre ei sunt oameni simpli, care și-au lăsat munca de o viață în spate, iar din păcate unii dintre ei nu mai au o casă în care să se întoarcă, după ce Rusia va înceta focul.

Lumea este alături de Ucraina, iar Leonardo Dicaprio se află printre cei care au sprijinit țara încă de la început. Actorul a făcut o postare despre drama prin care trec refuagiații și a folosit o poză din România, pentru a le arăta oamenilor care îl urmăresc prin ce trec ucrainenii de când țara lor a fost invadată de armata lui Vladimir Putin, care nu face altceva decât să distrugă totul în calea ei, indiferent despre ce ar fi vorba.


„Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supraviețuire. Organizații umanitare precum SavetheChildren, Careorg , Rescueorg și Refugees sunt la fața locului. Ele își dedică personalul și resursele pentru a sprijini familiile și oamenii nevinovați”, a notat actorul pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.