Actorul  Leonardo DiCaprio a rămas marcat de evenimentele care au loc acum în Ucraina. Starul american a decis să le întindă o mână de ajutor persoanelor care acum trec prin cele mai cumplite momente din viața lor.

DiCaprio a făcut o donație impresionantă pentru victimele războiului din Ucraina

Cunoscutul actor american Leonardo DiCaprio nu a putut fi indiferent față de tragedia care are acum loc în Ucraina. Acesta a făcut o donație în valoare de 10 milioane de dolari pentru victimele războiului.

Puțină lume cunoaște faptul că eroul filmului Titanic are origini ucrainene. Bunica actorului din partea mea s-a năcut în Odessa, Ucraina. Însă nu acesta ar fi fost motivul principal pentru care actorul ar fi decis să susțină poporul ucrainean care trece prin momente cumplite.

Actrița Mila Kunis s-a alăturat și ea acestei frumoase inițiative și a oferit un sprijin financiar refugiaților ucraineni. În urma unei operaţiuni caritabile, a reușit să aduna aproape şapte milioane de dolari care se vor folosi pentru ajutorul victimelor războiului.

Mila Kunis este născută la Cernăuţi, oraş ucrainean din apropierea graniţei dintre Ucraina şi România.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2022 - 01 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.