Snoop Dogg va lansa in luna octombrie o platforma multimedia care va include informatii despre diverse produse ce contin marijuana, dar si un instrument online de localizare a magazinelor care comercializeaza astfel de produse.

Rapperul, care nu a facut niciodata un secret din pasiunea sa pentru marijuana, s-a asociat cu Ted Chung pentru a crea platforma online MerryJane.com, al carei nume deriva din "Mary Jane", termen argotic care inseamna marijuana. "Este prima platforma media care se afla in centrul culturii canabisului si muzicii pop", a declarat Snoop Dogg.

Site-ul va oferi utilizatorilor informatii despre diverse produse pe baza de marijuana si un instrument online de localizare a magazinelor care comercializeaza si distribuie astfel de produse. Ted Chung spune ca MerryJane.com va include stiri, videoclipuri, continut editorial si programe originale. De asemenea, o sectiune a noului site se numeste "Deflowered" si va include "o serie de interviuri zguduitoare despre diverse personalitati care iubesc canabisul", scrie MEDIAFAX.

Vorbind despre viziunea sa despre acest site, Snoop Dogg a spus: "Sunt atat de multi oameni care se ascund. Le oferim oportunitatea de a iesi din dulap (expresie in limba engleza folosita in cazul persoanelor care isi recunosc in mod public anumite preferinte, comportamente sau orientarea sexuala, n.r.) si pur si simplu sa recunoasca faptul ca le place sa fumeze marjuana. Sunt un fumator, numele meu este Snoop Dogg si sunt un drogat".

"E o situatie plina de pace, pentru mine. De fiecare data cand am facut asta, am vazut intamplandu-se doar lucruri frumoase. Am vazut oameni exprimand iubire, pace si armonie. Platforma noastra va fi ca un fel de enciclopedie a canabisului din lumea intreaga", a adaugat rapperul.

Alti fumatori celebri de canabis, actorul Seth Rogen si cantareata Miley Cyrus, au participat la dezvoltarea noului site.

Citeste si:
Miley Cyrus, mesaj emoționant: „Te iubesc Hannah Montana!”
Miley Cyrus, mesaj emoționant...

Anuntand lansarea acestui proiect, la conferinta TechCrunch Disrupt, organizata recent la San Francisco, rapperul Snoop Dogg a dezvaluit faptul ca administratorii platformei vor accepta intr-o prima faza un numar de 420 de internauti pe zi, care vor avea "misiunea" de a testa versiunea beta a site-ului, inainte de lansarea oficiala a acestuia, in octombrie.

"4/20" este un termen argotic care se refera la consumul de canabis.

Calvin Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013.

Citeste si:
Membru al partidului AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament
Membru al partidului AUR,...

In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.