Un membru al partidului AUR a fost prin de către SPP cu un plic de cannabis asupra sa la intrarea în Parlament. Se pare că bărbatul în cauză este Mircea Gheorgheosu.

Membru AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament

Serviciul de Protecție și Pază de la Parlament a identificat ieri la intrarea în Parlament un bărbat, membru al partidului AUR, care avea asupra sa un plic cu droguri, care se presupune că ar conține cannabis.

„În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT - Structura Centrală ”, a transmis într-un comunicat de presă Poliției Capitalei.

Potrivit ultimelor informații, ar fi vorba despre Mircea Gheorgheosu, membru AUR și expert în comunicare. Conform protocolului, procurorii urmează să stabilească cu exactitate natura substanței.

Reacția partidului AUR

Președintele partidului AUR, George Simion, a venit cu o reacție după ce membrul partidului său a fost suprins cu droguri. Acesta a afirmat că membrul respectiv nici într-un caz nu va fi propunerea de premier a formațiunilor.

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi nu vom pronunța. Cu siguranță domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru ”, a afirmat George Simion.

Bărbatul căruia i s-au depistat drogurile asupra sa ar fi motivat că acestea sunt pentru consum personal.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.