LifeStar 6 Iulie 2015 17:32
Filmul "Jurassic World" s-a mentinut pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al patrulea weekend consecutiv, cu incasari de 30,9 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Dupa ce a devenit in weekendul de debut primul film din lume care a depasit pragul incasarilor de 500 de milioane de dolari, "Jurassic World" continua sa aiba o evolutie fulminanta si a ajuns la incasari de 1,303 miliarde de dolari la nivel mondial. "Jurassic World" ii are in rolurile principale pe actorii Chris Pratt si Bryce Dallas Howard si este regizat de cineastul Colin Trevorrow. Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distractii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect functional, informeaza site-ul cinemagia.ro. Milioane de turisti au venit anual pe Isla Nublar, platind preturi piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readusi la viata de tehnologii revolutionare, dar in ultima vreme numarul vizitatorilor a scazut. Pentru a creste vanzarile, Corporatia Patel comanda realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia ii va uimi pe angajatii parcului, iar natura va profita curand de ocazie pentru a arata din nou ca nu poate fi controlata de om.

Pe locul al doilea in box office-ul nord-american s-a situat animatia "Intors pe Dos/ Inside Out", cu incasari de vineri pana duminica de 30,1 milioane de dolari. Aceasta animatie care a avut premiera in SUA pe 19 iunie a atras pana in prezent incasari de 246,2 milioane de dolari. Filmul spune povestea lui Riley, o fetita vesela si lipsita de griji, a carei viata este data peste cap cand trebuie sa-si ia ramas-bun de la copilaria ei fericita din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul cand emotiile ei preiau initiativa, spre nemultumirea parintilor complet depasiti de situatia fetitei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristetea si Bucuria se cearta, colaboreaza si se pierd in discutii in contradictoriu in incercarea de a o face pe Riley sa mearga mai departe, conform cinemagia.ro.

Locul al treilea in clasament a fost ocupat de "Terminator: Genisys", aflat la primul sau weekend de difuzare in cinematografele nord-americane si care a avut incasari de 28,7 milioane de dolari de vineri pana duminica. In aceasta pelicula, John Connor (Jason Clarke), liderul rezistentei oamenilor, il trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in 1984 ca sa o protejeze pe Sarah Connor (Emilia Clarke) si sa se asigure ca omenirea va avea un viitor pasnic. Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata si se creeaza o fractura in linia temporala. Astfel, Reese se trezeste intr-o versiune noua a trecutului care ii este necunoscuta, unde are aliati surprinzatori, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculosi, dar si o noua misiune: sa reseteze viitorul, conform cinemagia.ro.

Citeste si:
Trailerul final pentru continuarea Jurassic World: dinozaurii vor lua
Trailerul final pentru...

Pe locul al patrulea s-a aflat o alta premiera, "Magic Mike XXL", cu incasari de 12 milioane de dolari de vineri pana duminica. Acest film cu Channing Tatum, Joe Manganiello si Matt Bomer in distributie reia povestea lui Mike, la trei ani dupa ce a renuntat la promitatoarea sa cariera de stripper. Dupa indelungi insistente, acesta accepta sa se intoarca in trupa de dansatori exotici "Regii din Tampa", aflata acum in pragul esecului. Pentru ultimul lor spectacol vor pregati un show senzational, in care legendarul Magic Mike va straluci din nou in lumina reflectoarelor, conform cinemagia.ro.

Comedia "Ted 2", continuarea lungmetrajului regizat de Seth MacFarlane in 2012, un film cu Mark Wahlberg, ce prezinta aventurile unui urs de plus care prinde viata si devine un personaj cu umor ireverentios, s-a situat pe locul al cincilea in box office-ul nord-american cu incasari de 11 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Citeste si:
Filmul horror "It", pe primul loc in box office-ul romanesc
Filmul horror "It", pe primul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.