Filmul horror ”It”, bazat pe romanul omonim semnat de Stephen King, s-a mentinut, dupa a doua saptamana de la premiera, pe primul loc in box office-ul romanesc, cu incasari de 407.830 de lei si 21.260 de spectatori.

Pelicula regizata de Andrés Muschietti prezinta un grup de copii care sunt fortati sa isi infrunte cele mai mari frici odata cu intalnirea sinistrului clovn Pennywise, a carui istorie de crime si violenta este veche de cateva secole. Din distributia filmului fac parte, intre altii, Owen Teague, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard si Bill Skarsgård, potrivit Cinemagia.

Filmul de actiune ”Asasin american/ American assassin”, cu Michael Keaton in distributie, a debutat pe locul al doilea in topul romanesc, dupa ce a generat incasari de 362.437 de lei si a fost vizionat de 18.264 de spectatori.

Pe pozitia a treia in box office-ul romanesc se afla ”Hitman's Bodyguard: Care pe care / The Hitman's Bodyguard”, regizat de Patrick Hughes, cu Gary Oldman, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson si Salma Hayek in distributie. Filmul de actiune a incasat in al treilea weekend de la premiera romaneasca 232.128 de lei si a fost vizionat de 11.137 de spectatori.

Drama ”Febra lalelelor/ Tulip Fever”, cu Cara Delevingne, Alicia Vikander si Christoph Waltz in distributie, a debutat pe pozitia a patra in top, cu incasari de 147.548 de lei.

Lungmetrajul de actiune ”Barry Seal: Trafic in stil American/American made”, cu Tom Cruise in rol principal, a coborat, dupa patru saptamani de la lansare, pe locul al cincilea, cu incasari de 101.617 de lei si 4.667 de spectatori.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.