Yuppy 19 Aprilie 2018 18:05
In urma cu cateva ore a fost lansat trailerul final pentru continuarea filmului Jurassic World din 2015. Sequel-ul regizat de J.A. Bayona ii readuce impreuna pe Chris Pratt si Bryce Dallas-Howard. Vedem cum acestia vor face tot posibilul sa salveze dinozaurii abandonati pe insula, ultimele imagini oferite promitand o aventura de proportii epice. 

Filmul "Jurassic World: Fallen Kingdom" este a doua parte a trilogiei inceputa in 2015, dar si al cincilea capitol din franciza Jurassic Park.

Productia este regizata de J.A. Bayona, cunoscut pentru productiile The Orphanage, The Impossible si A Monster Calls. In rolurile principale apar Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, B. D. Wong din primul film, carora li se alatura actorii James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Toby Jones. In plus, Jeff Goldblum isi reia rolul lui Dr. Ian din pelicula originala din 1997.

Trailerul final recent lansat abunda in scene de actiune, momente de groaza si detalii care fac lumina privind motivul pentru care dinozaurii trebuie sa fie salvati de pe insula de unde fusesera abandonati. Fanii vor fi incantati de reintalnirea cu Blue, ultimul dinozaur din specia sa.

Clipul promotional vine si cu un twist - se pare ca oamenii vor fi personajele negative si nu animalele, atunci cand acestea devin subiectul unei organizatii cu intentii gresite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.