Fanii seriei "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy" au lansat o petitie prin care cer producatorilor sa il readuca in acest show TV pe Derek Shepard, un personaj interpretat de actorul Patrick Dempsey, care a murit in urma unui accident de automobil.

Fanii acestui serial TV, care se bucura de o popularitate deosebita, au fost extrem de suparati dupa ce personajul interpretat de actorul american Patrick Dempsey a fost ucis in urma unui accident de automobil, in cel mai recent episod al show-ului TV, difuzat de postul ABC pe 23 aprilie.

Patrick Dempsey a interpretat rolul medicului neurochirurg Derek "McDreamy" Shepherd timp de 11 sezoane in acest show TV . O telespectatoare americana a fost atat de suparata, incat a lansat o petitie online, prin care a cerut creatoarei serialului, Shonda Rhimes, sa il "reinvie" pe Derek Shepherd si sa il readuca in serial. Petitia, lansata de Courtney Williams pe site-ul Change.org, se intituleaza "Aduceti-l pe doctorul «McDreamy» inapoi!" si a fost semnata deja pana la ora publicarii acestor informatii de peste 15.500 de persoane.

Petitia contine un text care se adreseaza Shondei Rhimes, producatorilor postului ABC si actorului Patrick Dempsey.

"Aici e vorba de ceva foarte important, pentru ca nu poti sa ii lasi pe oameni sa investeasca sentimente vreme de un deceniu intr-un anumit personaj si, apoi, sa il ucizi in acest fel", se afirma in debutul acestui text publicat online.

"Exista oameni in lumea asta care doneaza sange si organe, incercand sa salveze vieti, dorindu-si sa devina doctori, iar toate aceste lucruri se intampla pentru ca au fost fani ai acestui serial de televiziune. Nu ne dezamagiti in felul acesta! Ne-ati distrus complet!", a adaugat initiatoarea petitiei.

Formulat ca o scrisoare deschisa, acest text de peste 600 de cuvinte o acuza pe Shonda Rhimes de "cruzime" si pe spitalul in care moare Derek Shepherd de "neglijenta": "Felul in care ai creat senzatia de anticipare si apoi ai ucis acest personaj reprezinta o forma de cruzime. Acel spital a dat dovada de neglijenta, pentru ca el nici macar nu a putut sa-si doneze organele, care ar fi putut astfel sa traiasca in alte personaje".

Citeste si:
Denzel Washington debuteaza ca regizor de televiziune
Denzel Washington debuteaza...

"Oamenii nu mai dorm si nu mai mananca din cauza acestei intorsaturi tragice a evenimentelor, iar tu nu esti aici pentru a-i ajuta, intr-un fel sau altul", a adaugat creatoarea petitiei, adresandu-i-se personajului interpretat de Patrick Dempsey.

Courtney Williams are si cateva sugestii pentru Shonda Rhymes, careia ii cere imperativ sa corecteze aceasta situatie: "Cred ca ar trebui, cu toate ideile tale stralucite si cu toata echipa minunata de scenaristi, sa faci ca acest episod sa fie unul visat. Sa para ca a fost o halucinatie".

Personajul interpretat de Patrick Dempsey, un medic specializat in neurochirurgie, a fost lovit de un automobil in episodul intitulat "How to Save a Life", difuzat pe 23 aprilie de postul american. In urma accidentului, medicul Derek Shepherd se afla in moarte cerebrala, iar sotia sa, Meredith Grey, interpretata de actrita Ellen Pompeo, decide sa il deconecteze de la sistemele de intretinere a functiilor vitale.

Citeste si:
Sunt sau nu inrudite? Celebritati care seamana IZBITOR
Sunt sau nu inrudite?...

Joi, postul ABC a anuntat ca va amana difuzarea episodului din 30 aprilie a noului show creat de Shonda Rhimes, thrillerul politic "Scandal", pentru a difuza un episod special cu o durata de doua ore din serialul "Anatomia lui Grey", creat in semn de omagiu adus personajului jucat de Patrick Dempsey. Episodul de saptamana viitoare este promovat printr-o secventa in care personajul jucat de Ellen Pompeo le spune prietenilor si colegilor ei ca Derek Shepherd a murit.

Patrick Dempsey nu este primul personaj principal din "Anatomia lui Grey" care paraseste acest serial. Actorii Katherine Heigl, Isaiah Washington, T.R. Knight, Eric Dane, Chyler Leigh si, cel mai recent, Sandra Oh, au parasit la randul lor in ultimii ani distributia show-ului.

Ultimul episod din cel de-al 11-lea sezon al serialului "Grey's Anatomy" va fi difuzat de postul ABC pe 14 mai.

Citeste si:
Instrucțiuni pentru părinți: cum îți înscrii copilul la competiția...
Instrucțiuni pentru părinți:...

Producatorii serialului nu au confirmat deocamdata in mod oficial cel de-al 12-lea sezon al show-ului, dar, potrivit specialistilor in domeniu, datorita audientei de 11,6 milioane de telespectatori inregistrata de actualul sezon, productia unuia nou pare sa fie deja o certitudine.

Serialul "Anatomia lui Grey", produs de studiourile ABC, este castigatorul a 37 de premii internationale, dintre care doua Globuri de Aur: in 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial TV, iar in 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar si serialul in sine au mai obtinut alte 95 de nominalizari (Emmy, Globul de Aur) de la debutul productiei pe micile ecrane, in 2005.

Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viata si moartea in fiecare zi, motiv pentru care isi gasesc sprijinul in prietenia care ii leaga, iar uneori merg cu povestile chiar mai departe decat ceea ce inseamna doar prietenia. Impreuna, ei descopera ca nici medicina, nici relatiile care ii leaga nu pot fi transate in alb si negru. Viata reala se vede, se traieste doar in nuante de gri.

Citeste si:
Laura Giurcanu pleacă în America Express cu Sânziana Negru. Ce a...
Laura Giurcanu pleacă în...

Din distributia serialului "Anatomia lui Grey" fac parte actorii Ellen Pompeo (Meredith Grey), Patrick Dempsey (in rolul lui Derek Shepherd), Justin Chambers, (interpretul lui Alex Karev), Chandra Wilson (alias Miranda Bailey), James Pickens Jr. (in rolul lui Richard Webber), Sara Ramirez (joaca rolul lui Callie Torres) si Kevin McKidd (pentru rolul Owen Hunt).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.