Dragi părinți, Știm că este o perioadă aglomerată pentru copii: sfârșit de an, încheieri de medii, evaluări, teste, peste care s-a suprapus o grevă a profesorilor care face totul mult mai complicat.

Credem, însă, că nu e prea mult pentru copiii să participe la o competiție serios de simpatică și extrem de generoasă cu premiile – NATURA DINTRE APE, olimpiada școlară cu subiecte fascinante despre biodiversitate, schimbări climatice și sustenabilitate.

Dacă noi nu am știut cum să ne purtăm cu natura, să înțelegem biodiversitatea, să respectăm mediul înconjurător, poate e momentul să lăsăm copiii să învețe să o facă.

Competiția școlară NATURA DINTRE APE s-a născut din dorința de a apropia elevii cu natura, de a experimenta și a învăța lucruri inedite despre mediul înconjurător.

Campionii fiecărei clase participante vor câștiga vouchere emag în valoare de 2000 de lei pentru achiziționarea de biciclete, iar vicecampionii vouchere emag în valoare de 1.000 de lei pentru achiziția de trotinete sau role. De la fiecare clasă dintre cele participante, de la clasa a II-a la clasa a VII-a, vor fi desemnați un campion și doi vicecampioni.

De asemenea, vor fi premiați profesorii elevilor campioni, în plus, vor fi acordate 2 premii speciale pentru profesorii cu cei mai mulți elevi înscriși în competiție, un premiu pentru ciclul primar și unul pentru ciclul gimnazial. Premiile vor consta în vouchere emag în valoare de 900 de lei pentru achiziția de echipamente IT&C.

Calendarul, modul de desfășurare și înscrierea se găsesc la un click distanță, pe https://brio.ro/naturadintreape.

Nu uitați, mai aveți timp să vă înscrieți copiii până joi, 25 mai, ora 23 :59.

Ne-am gândit și la o sesiune de pregătire, cu discuții despre subiecte și cum se rezolvă ele, cum ne facem cont în platforma în care se organizează olimpiada, practic să răspundem la toate întrebările pe care le aveți vois au copiii voștri. Click aici pentru detaliile sesiunii de pregătire.

Citeste si:
Părinții, ghizi pentru copiii lor. Sfaturi practice pentru...
Părinții, ghizi pentru copiii...

Dacă tot nu merg la școală, măcar să-și ocupe timpul cu ceva educativ și atractiv.

Vara asta poate trece spectaculos pe bicicletă, pe trotinetă sau pe role!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.