Cantareata americana Britney Spears a luat decizia de a reveni pe bancile scolii si de a urma un curs de "pre-algebra", pentru a putea sa il ajute pe fiul ei cel mare, Preston, in varsta de noua ani, sa isi faca temele, informeaza contactmusic.com.

"Fiii mei merg la o scoala care este cu adevarat foarte grea, iar in aceasta saptamana a trebuit sa stau cu ei timp de trei ore pentru a-i ajuta sa isi rezolve temele", a spus vedeta americana. "Unele dintre exercitii erau grele pentru mine. Anul viitor, cand Preston va intra in clasa a cincea, va face pre-algebra, iar eu am inceput deja sa urmez un curs de pre-algebra. Asadar, voi sti cum se rezolva acele exercitii", a adaugat Britney Spears.

Cantareata in varsta de 33 de ani, care mai are un fiu, Jayden, in varsta de opt ani, cu fostul ei sot Kevin Federline, spune ca a implementat in familia ei un sistem de recompensare pentru cei doi fii ai sai. "Daca vor primi multe note de 10, vor primi o jucarie pe luna. Preston mi-a cerut deja o crestere a alocatiei sale saptamanale - 10 dolari sau 20 de dolari pe saptamana -, insa asta ramane de vazut", a adaugat cantareata.

Britney Spears, care are de sase luni o relatie cu producatorul de televiziune Charlie Ebersol, spune ca si-ar dori sa aiba inca un copil "in viitor". "Mi-ar placea sa mai am un copil. Sunt foarte multumita de cei doi fii pe care ii am, dar poate voi mai avea unul in viitor", a declarat vedeta americana pentru revista People. Intrebata daca si-ar dori o fetita, cantareata a raspuns: "Mi-ar placea foarte mult o fetita, o copie mai mica a mea. Ar fi amuzant!".

Britney Spears, in varsta de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale anilor '90, a sustinut in ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public si criticii de specialitate. Recent, artista americana a anuntat ca a decis sa prelungeasca aceasta serie de show-uri din Las Vegas - denumita "Britney: Piece Of Me" - pana in anul 2017, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant după ce au câștigat a doua...
Fiu lui Romică Țociu, mesaj...

Britney Spears se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de episoade depresive. Tot in 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston si Jayden James. Insa, de atunci, Britney Spears a reusit sa isi reabiliteze imaginea si sa isi relanseze cariera muzicala, incepand cu lansarea albumului "Circus", in decembrie 2008. Spears a obtinut si o aparitie speciala in serialul de comedie "Glee", dupa un turneu mondial de succes in 2009. In martie 2011, cantareata si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Cel mai recent album al cantaretei, intitulat "Britney Jean", al optulea de pana acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 si contine piese realizate in colaborare cu Will.i.am, producatorul albumului, rapperul T.I. si sora mai mica a lui Britney, Jamie Lynn Spears.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.