Fiu lui Romică Țociu a transmis un mesaj emoționant după ce au câștigat a doua imunitate din Ecuador de la America Express. Cătălin este foarte mândru că tatăl lui dă dovadă de atât de multă putere, în ciuda vârstei.

Fiu lui Romică Țociu, mesaj emoționant pe Instagram

În ciuda aparențelor, Cătălin și Romică Țociu formează una dintre cele mai puternice echipe din cadrul emisiunii America Express. Având în vedere că actorul nu mai este la prima tinerețe și că probele sunt unele dificile chiar și pentru cei mai tineri dintre ei, puțini sunt cei care a crezut că va face față provocărilor.

Ei bine, cei doi luptă din greu, încearcă să ducă toate misiunile până la capăt și au noroc chiar și când vine vorba de autostop, iar în cea mai recentă ediție a competiției de la Antena 1, au ajuns din nou pe primul loc la Irina Fodor. Acest lucru înseamnă că au reușit să obțină cea de-a doua imunitate din Ecuador, având alături de Aris și Alexia Eram locul asigurat în următoarea etapă.

Cătălin a decis să transmită cu această ocazie un mesaj foarte emoționant pe rețelele sociale, findcă și-a dorit ca toată lumea să știe cât este de mândru de tatăl lui, pe care îl consideră un erou și un exemplu demn de urmat.

Câștigul a reprezentat pentru ei o mare bucurie, pentru că și-au demonstrat multe lucruri, dar mai ales faptul că sunt puternici, chiar și când simt că nu pot merge mai departe.


„În seara aceasta am câștigat imunitatea!!!!🥳🥳🥳Pentru noi este o bucurie imensă, deoarece ni s-a demonstrat că în momentul în care nu mai poți, găsești cumva puterea în interiorul tău și continui fără a mai simți ceva. Vreau să spun ca sunt tare mândru de absolut tot ce a făcut tatăl meu și mi-a demonstrat în acest stage cât de puternic este. Îți mulțumesc că m-ai ales să îți fiu coechipier în nebunia asta de concurs! Ai fost și vei fi tot timpul eroul meu💪!!!! Te iubesc, TATA 💙”, a scris acesta la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2023 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.