Romică Țociu a vrut să renunțe la America Express, iar recent acesta a povestit ce anume i s-a părut cel mai greu, dar și ce i-a dat puterea de a merge mai departe, pe ”Drumul Soarelui”.

Romică Țociu a vrut să renunțe la America Express

Romică Țociu nu a stat deloc pe gânduri, în momentul în care a primit propunerea de a participa la emisiunea America Express și a ales să plece în aventura vieții sale alături de fiul lui, Cătălin. Fan al sezoanelor trecute, acestuia i-a plăcut tare mult ideea, dar nu s-a gândit nici măcar o secundă la faptul că îi va fi atât de greu și nici că se va gândi să renunțe.

Încă de la prima ediției, probele i-au dat mari bătăi de cap concurentului, dar consideră că a avut cel mai mare noroc cu băiatul lui, care i-a fost un real în sprijin în momentele în care simțea că nu mai poate continua pe ”Drumul Soarelui”. Când privește imaginile din fața micului ecran, i se pare extraordinar și nici acum nu poate înțelege de unde a avut atât de multă forță să ducă probele la bun sfârșit și chiar să ajungă printre primii.

Una dintre cele mai grele probe i s-a părut cea în care au fost nevoiți să își facă singuri câte o pereche de blugi, pe care au purtat-o pe tot parcursul zilei și care nu au fost deloc confortabili. Nu neagă nici faptul că și-a dorit să renunțe, dar nu a fost singurul care a ajuns la capătul puterilor mult mai repede decât el.

La final, a vorbit și despre Iulia Albu și avut numai cuvinte bune la adresa sa, dar nu a putut afirma același lucru și despre partenerul ei de viață. Având în vedere că de față cu ei se comporta bine, Romică Țociu a avut un șoc, când a văzut imaginile de pe micile ecrane.

„Când revăd întâmplările, prin ce am trecut, e un sentiment extraordinar! Nu știu cum am avut puterea să trec prin acele probe și cum am putut să le duc până la capăt. A fost o experiență extraordinară.

Citeste si:
10 mesaje pe care ar trebui să le lipim prin casă pentru a le vedea...
10 mesaje pe care ar trebui...

Știam de la început că este cam grea, dar acolo s-a înmulțit greul cu 10. Proba cu blugii a fost o bombă! Ajunsesem la grămada aceea cu blugi, mi-a trecut prin minte că vom face niște blugi, dar nu să îi îmbrăcăm și să îi purtăm toată ziua. A fost atât de îngrozitor, dar nu aveam ce să facem. La un moment dat, nu mai aveam respirație. Noroc cu Cătălin. El a fost busola mea. Eu am mai înjurat, el a fost calm. Dacă nu devii echipă, nu poți să duci la capăt toate provocările. Acum e doar începutul, dar nu știți ce va fi! Au fost momente când am vrut să renunț, jur! Nu doar eu, dar sunt alții mai tineri decât mine și i-au lăsat nervii imediat!

Iulia era zen, a fost bombă! Nu am știut că Mike a fost așa de irascibil, dar ei au fost și sunt o echipă foarte mișto. S-a legat o prietenie mai strânsă, chiar dacă eu o știu pe Iulia de când era mai mică. Oricum s-a legat o prietenie între noi toți. Toată lumea a fost de gașcă! Nu pot să spun că a avut cineva fițe.”, a declarat Romică Țociu, conform playtech.ro.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2023 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.