Mara Bănică s-a luptat cu depresia, iar operațiile estetice au ajutat-o să își revină. Procesul a fost unul care i-a dat mari bătăi de cap, dar acum nu contează decât faptul că se simte mult mai bine în pielea sa.

Mara Bănică s-a luptat cu depresia

Mara Bănică a trecut, în ultima perioadă, printr-o transformare din toate punctele de vedere și este foarte fericită cu alegerile pe care le-a făcut. Vedeta a oferit noi declarații despre operațiile estetice pe care și le-a făcut și pentru care a scos din buzunar în jur de 10.000 de euro.

Jurnalista a recunoscut în fața întregii lumi faptul că ajunsese să nu mai fie deloc mulțumită de felul în care arăta, își punea tot felul de întrebări și chiar intrase în depresie. Toate aceste lucruri au avut o rezolvare, în cele din urmă, ea începând să își revină, după ce s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni.

Deși procesul a fost unul dificil, iar recuperarea de durată, cel mai important pentru ea este faptul că este mulțumită cu adevărat de faptul că arată mult mai tânără și că totul a ieșit conform planului. Mara Bănică a făcut aceste schimbări pentru ea, ci nu pentru altcineva și crede că este foarte important ca oamenii care simt nevoia de schimbări în viața lor și au posibilitatea de a le face să nu stea prea mult pe gânduri.

Procedurile pentru față și pentru gât au fost unele foarte dureroase, dar care i-au adus după aceea multe beneficii, așa că nu regretă nimic.

„Am întinerit, ăsta e scopul unui lifitng. Complimentele sper să fie reale, nu doar de complezență, nu că ar conta pentru mine. Dacă eu mă simt bine, asta e tot ce contează. Chiar mă simt bine, știți ce minunat e? Eram în depresie și nu eram fericită cu mine. Dacă puteți, faceți-vă schimbări. E mare lucru să poți să mergi puternică și încrezătoare în tine pe stradă.

Totul faci pentru tine, nu pentru vreunul. A fost destul de greu procesul, eu încă sunt în proces. Eu fac niște intervenții cu laser acum, care nu sunt obligatorii, dar am eu niște probleme. Un lifting nu acționează și sub ochi. Eu am ales să fac niște proceduri extraordinar de dureroase, dar foarte bune pentru față și ten. Îmi scot și niște pete, că dacă nu ai minte la tinerețe asta e. Mai am două luni de tratamente, după care pot să merg și eu la plajă.”, a declarat Mara Bănică, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Simona Halep luptă pentru adevăr. Când ar putea începe procesul
Când ar putea începe procesul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Februarie 2024 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.