Mara Bănică a decis să plece într-o vacanță pentru câteva zile, iar imediat după ce a ajuns în camera de hotel a explicat de ce a luat această hotărâre ciudată pentru mulți dintre fanii lui. Iată ce a povestit jurnalista!

Mara Bănică, în vacanță fără soț

Mara Bănică trăiește o frumosă poveste de dragoste cu partenerul ei de viață alături de care are și o fetiță. Și-a dorit enorm să îi dăruiască un copil și chiar dacă pentru unii părea imposibil ca acest lucru să se întâmple, a crezut mult în ea și a reușit să își îndeplinească visul. Nu există fericire mai mare pentru ea decât aceasta și chiar dacă i-a fost greu pe toată perioada sarcinii, toate greutățile au dispărut în clipa în care și-a strâns copilul în brațe.

Rolul de mamă o prinde de minune, dar are momente în care simte că nu mai poate, că a rămas fără energie și încearcă să facă lucruri pentru ea și pentru binele său. Astfel, de curând, jurnalista a decis să plece câteva zile în vacanță, iar fanii ei se întreabă de ce a făcut lucrul acesta fără soțul ei, ci doar cu copii și bonele, iar faptul că nu a pus nicio imagine cu el i-a îngrijorat și mai tare pe cei care o urmăresc.

Sursa foto: Mara Bănică/Instagram

Vedeta a explicat, mai apoi, într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram că avea nevoie de liniște, undeva departe de agitație într-un loc retras, unde să nu o deanjeze nimeni. Astfel, vedeta a ales să plece în vacanță în felul acesta pentru a se relaxa, viața sa fiind una și mai solicitantă de când a născut. Nu își dorește decât să doarmă, să lase telefonul deoparte și să se bucure de aerul de munte curat de care nu a mai avut parte de foarte multă vreme.

„ Am fugit la munte pentru cateva zile. Cu tot familionul, copii, bona, biberoanele aferente. Simteam nevoia de LINISTE, de somn de voie, de telefon pe silent. Nu stiam hotelul. Am vrut ceva retras, departe de zgomot. O minunatie! (...) Noi am luat un apartament cu doua dormitoare si o camera dubla pentru cea mica si Mirela noastra. Astept micul dejun si pun poze”, a transmis Mara Bănică, pe contul ei de Instagram

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2023 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.