Starea de sanatate a actorului american Harrison Ford, implicat intr-un accident de avion, care a avut loc joi, in California, este stabila, a anuntat presa americana, citata de contactmusic.com.

Harrison Ford a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta pe un teren de golf, marti, dupa ce avionul pe care il pilota, un model cu doua locuri, vechi, din Al Doilea Razboi Mondial, s-a confruntat cu o serie de probleme de ordin mecanic. Potrivit presei americane, actorul a fost transportat la spital dupa ce avionul sau s-a prabusit pe terenul unui club de golf - Penmar Golf Course -, la doar cateva minute dupa ce decolase de pe Aeroportul din Santa Monica, aflat in apropiere.

Mai multe surse au declarat pentru site-ul TMZ.com ca starul american a suferit mai multe taieturi si contuzii la nivelul capului si a fost tratat chiar pe terenul de golf de doi medici, inainte de sosirea unei ambulante. Apoi, actorul a fost transportat la un spital din apropiere. Howard Tabe, un angajat al clubului Penmar Golf Course, a declarat pentru NBC News: "Avea sange pe toata fata. Doi doctori foarte buni l-au tratat, s-au ocupat bine de el. I-am ajutat si eu, pentru a pune o patura sub unul dintre soldurile sale".

Harrison Ford, care in prezent se afla in stare stabila la Ronald Reagan UCLA Medical Center din Los Angeles, a fost singura persoana aflata la bordul acelui avion. Reprezentanti ai Biroului National pentru Siguranta Transporturilor (National Transportation Safety Board) din Statele Unite au deschis o ancheta si investigheaza cauzele accidentului, scrie MEDIAFAX.

Nu este pentru prima data cand Harrison Ford a fost implicat intr-un accident aviatic. Un avion cu sase locuri pilotat de starul hollywoodian a avut parte de o aterizare dificila in Lincoln, in statul american Nebraska, in vara anului 2000. De asemenea, un elicopter pilotat de Harrison Ford a fost avariat grav la aterizare, in octombrie 1999. De asemenea, in iunie 2014, starul american a fost spitalizat la Londra dupa ce a suferit o accidentare serioasa la o glezna in timpul filmarilor de la cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor".

Citeste si:
De ce a întors Tavi Colen un avion la sol: Am întrebat dacă am murit
De ce a întors Tavi Colen un...

Dupa aparitia in presa a informatiilor despre noul accident suferit de Harrison Ford, vedetele de la Hollywood au luat cu asalt retelele de socializare pentru a-si exprima sprijinul fata de starul american. Ellen DeGeneres, Melissa Joan Hart, Dane Cook, Josh Gad, cineastul M. Night Shyamalan si actorul William Shatner se numara printre prietenii si fanii actorului care au publicat mesaje de sustinere si incurajare pe Twitter.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" si "Razboiul Stelelor", Harrison Ford a declarat in trecut ca prefera ca publicul sa-si aminteasca de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - si "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren si River Phoenix, doua filme de Peter Weir. Ford a mai jucat in filme precum "Sabrina", in regia celebrului Sydney Pollack, si "Imigrantii/ Crossing Over", in regia lui Wayne Kramer.

Citeste si:
Ford a fost la un pas să cumpere Volkswagen după Al Doilea Război...
Ford a fost la un pas să...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.