Tavi Colen a povestit momentele dramatice prin care a trecut, atunci când un avion plin de pasageri a fost întors la sol din cauza sa.

Recent, Tavi Colen a fost prezent în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a împărtășit o poveste surprinzătoare despre o experiență dramatică trăită în timpul unui zbor. Tavi Colen și partenera sa, Emma Ștefan, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar confesiunile făcute în emisiunea lui Cătălin Măruță au stârnit hohote de râs din partea urmăritorilor cuplului.

În cadrul emisiunii, Tavi Colen a povestit cum a avut un atac de panică în timpul unui zbor, iar pilotul a fost nevoit să întoarcă avionul la sol după decolare. Această situație a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât artistul nu avea frică de zbor și deține chiar brevet de pilot.

„Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos în avion”, a mărturisit Tavi Colen, încercând să descrie momentul tensionat în care s-a confruntat cu atacul de panică.

Potrivit declarațiilor Emmei, iubita sa, Tavi Colen a simțit o teamă atât de puternică încât a solicitat ca avionul să fie întors la sol imediat după decolare. A fost o situație incredibilă, mai ales că artistul a călătorit frecvent cu avionul și nu a mai întâmpinat probleme de acest gen până în acel moment. Pasagerii prezenți în avion, dar și stewardesele au încercat să-l calmeze și să-l convingă că nu este nimic grav, însă artistul a insistat să fie scos din avion și transportat la o clinică pentru investigații suplimentare.

"Avionul a decolat și eu am zis «Stați puțin că eu vreau să cobor!». Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos în avion. Am prins o stewardesa de mână și i-am luxat mâna. Eram leșinat, dar nu i-am dat drumul la mână”, a mai spus Tavi.

Citeste si:
TAROM: „Vom face eforturi pentru a-i ajuta pe români să revină acasă”
TAROM, reacție după ce Blue...

„S-a speriat foarte tare și a zis că vreau să cobor! Culmea, Consiliul Cardiologilor era acolo întâmplător și au încercat să îl convingă să rămână. (…) «Opriți avionul, că eu mor!». L-au luat cu masca de oxigen. A fost internat cu acte, dacă nu era așa, 21 de mii de dolari plătea!”, a continuat Emma Ștefan.

Tavi Colen a fost internat pentru a primi îngrijiri medicale, iar momentele de confuzie și frică s-au transformat într-o experiență extrem de copleșitoare pentru artist, încât din acel moment, artistul nu s-a mai urcat în avion. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Februarie 2024 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.