Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete americane Whitney Houston, lupta pentru viata ei, la doua zile dupa ce a fost descoperita in stare de inconstienta in cada din sala de baie a resedintei sale.

Bobbi Kristina Brown, fiica in varsta de 21 de ani a cantaretei Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost transportata de urgenta la un spital din Roswell, un oras din statul american Georgia. Nick Gordon, sotul lui Bobbi Kristina Brown, si un prieten al cuplului au fost aceia care au descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown in cada din sala de baie, sambata, la ora locala 10.30. Tanara era cu fata in jos, intr-o cada plina cu apa si nu prezenta semne vitale.

Cei doi au telefonat imediat la numarul telefonic pentru urgente (911) si au inceput imediat manevrele de resuscitare, pe care le-au continuat pana la sosirea medicilor si a echipajelor de politie.

"Bobbi Kristina lupta pentru viata ei si este inconjurata de membrii apropiati ai familiei", a precizat familia Houston intr-o declaratie de presa. "Asa cum tatal ei a spus deja, va cerem sa onorati cererea lui de respectare a vietii private in aceasta perioada dificila". Citand o sursa apropiata familiei Houston, CNN a anuntat ca Bobbi Kristina Brown a fost plasata de medici in coma indusa si a fost conectata la un aparat de ventilatie artificiala.

Starea functiilor sale cerebrale nu va fi cunoscuta pana cand medicii nu vor reduce sedativele pe care i le administreaza, a precizat aceeasi sursa pentru CNN. Tara Landy, purtatoare de cuvant de la North Fulton Hospital, a refuzat sa ofere informatii despre starea de sanatate a tinerei.

Un raport al politiei locale, dat publicitatii luni, indica faptul ca politistii americani au raspuns unui apel telefonic care facea referire la un caz de inec. Felul in care apelantul a relatat incidentul nu a oferit nicio informatie despre starea de sanatate a tinerei si nici despre circumstantele in care aceasta a fost gasita. Lisa Holland, purtatoare de cuvant a Politiei din Roswell, a spus ca mandatul de perchezitie si inregistrarea apelului telefonic la numarul de urgente 911 nu vor fi date publicitatii pana cand politia nu isi va incheia ancheta.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Rapperul Bobby Brown a cerut sambata opiniei publice sa respecte viata privata a familiei sale.

De asemenea, politia americana a efectuat o perchezitie in resedinta tinerei, cautand droguri, dar nu a descoperit astfel de substante, potrivit TMZ.com. In urma cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy, scrie MEIDAFAX.

Autopsia a dezvaluit faptul ca artista s-a inecat in cada, "in apa extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicina legala din Los Angeles a stabilit ca decesul cantaretei a reprezentat o "moarte accidentala prin inecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiaca si consumul de cocaina".

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cantarete. Ea s-a nascut in 1993, in timpul casatoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divortat in 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscuta publicului american la jumatatea anilor 2000 gratie reality show-ului "Being Bobby Brown", in care a aparut adeseori alaturi de parintii ei. Whitney Houston si fiica ei au cantat impreuna la televiziunea nationala americana in 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat impreuna piesa "My Love Is Your Love", in Central Park din New York, intr-o editie speciala a emisiunii "Good Morning America", difuzata de postul ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiata de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabila tragedie pentru ea.

La doar cateva zile dupa decesul cantaretei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci varsta de 18 ani - a fost transportata de urgenta la Cedars-Sinai Medical Center, intrucat "se simtea coplesita", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

Citeste si:
Cât va mai dura războiul Rusia - Ucraina. Estimarea oficialilor...
Cât va mai dura războiul...

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de postul de televiziune Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relatia lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tanar sarac care locuia in resedinta cantaretei Whitney Houston si cu fiica ei, de cand acesta avea varsta de 12 ani.

La doar cateva luni dupa aceea, Bobbi Kristina si Nick Gordon au anuntat ca s-au logodit. In ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu doua verighete, alaturi de un mesaj - "Tineri casatoriti. Sunt atat de indragostita" -, confirmand astfel casatoria ei cu Nick Gordon.
Sursa video: etonline.com

Citeste si:
Ce s-a întâmplat cu mândria flotei ruse și ce impact are asupra...
Scufundarea Moskvei: Ce s-a...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.