Alte trei femei l-au acuzat, intr-o conferinta de presa, pe actorul Bill Cosby, declarand ca starul de televiziune le-a drogat si le-a agresat sexual in urma cu mai multe decenii, iar avocata lor, Gloria Allred, a cerut artistului sa renunte la invocarea dreptului de prescriere.

In timpul acestei conferinte de presa, organizata miercuri in biroul acestei avocate din Los Angeles, cele trei reclamante, cu ochii in lacrimi, au descris cu multe detalii felul in care au decurs intalnirile lor cu starul american, informeaza AFP.

Doua dintre ele au spus ca Bill Cosby le-a drogat, fara ca ele sa stie, si apoi le-a agresat sexual. A treia femeie spune ca starul, pe care l-a descris ca pe un "pradator sexual", i-a pipait unul din sani intr-un restaurant.

Gloria Allred, care a aparat in justitie numeroase celebritati, precum familia lui Nicole Brown Simpson si pe cantareata Mel B, membra a grupului Spice Girls, a cerut actorului sa renunte la invocarea dreptului de prescriere, "daca este convins ca nu are nimic sa isi reproseze".

Acest fapt ar putea sa fie in avantajul sau "tinand cont de numarul urias de pete de pe reputatia si cariera sa", a adaugat avocata americana.

"Daca Bill Cosby va refuza, atunci ar putea sa infiinteze un fond de 100 milioane de dolari" si orice presupusa victima a sa "ar putea sa apara in fata unui juriu", a continuat ea.

Gloria Allred spune ca nu a avut deocamdata niciun contact cu avocatii lui Bill Cosby.

Cele mai multe dintre acuzatiile formulate impotriva actorului in varsta de 77 de ani dateaza din urma cu mai multe decenii, iar faptele au fost prescrise in majoritatea statelor americane, scrie MEDIAFAX.

Una dintre cele trei cliente ale avocatei, Chelan, al carei nume de familie nu a fost divulgat, a spus ca in 1986 lucra ca receptionista la hotelul Hilton din Las Vegas, in perioada in care avea 17 ani si dorea sa devina manechin.

Actorul a intalnit-o pentru prima data in acel hotel, unde sustinea un spectacol, si a invitat-o intr-un apartament, promitandu-i ca o va prezenta unui manager de la agentia de manechine Ford.

"Mi-a dat o pastila albastra si un pahar dublu cu Amaretto si mi-a cerut sa port un halat. Cineva a venit in camera de hotel, mi-a facut cateva fotografii si mi-a spus ca trebuie sa slabesc 5 kilograme",
a declarat ea.

Citeste si:
Frații Tate, trimiși în judecată de DIICOT. Sunt acuzați de viol,...
Frații Tate, trimiși în...

"Bill Cosby m-a dus in camera lui (...) a inceput sa ma ciupeasca de mamelonul stang si sa ma mangaie pe picioare (...) Am lesinat", a mai spus aceasta.

"M-am trezit dupa 13 sau 16 ore, cand Bill Cosby batea din palme si imi spunea: «Papa spune: «trezeste-te!». Mi-a dat 1.500 de dolari", a continuat ea, adaugand ca dupa acest incident a fost concediata de managerii hotelului Hilton.

Potrivit avocatei Gloria Allred, Chelan are in continuare posibilitatea de a depune plangere in justitie, deoarece infractiunile sexuale contra minorilor nu se prescriu in anumite state americane.

O alta victima presupusa, Beth Ferrier, a spus ca a avut "o relatie timp de cateva luni" in anii '80 cu Bill Cosby. Cei doi s-ar fi revazut apoi, dupa incheierea relatiei, cu ocazia unui spectacol al artistului. In culise, actorul i-a oferit un cappuccino, afirma Beth Ferrier. Femeia spune ca si-a pierdut cunostinta si s-a trezit singura in automobilul ei, "cu hainele complet in dezordine si cu sutienul desfacut".

Citeste si:
Autoritățile hunedorene, acuzate că știau ce se întâmplă cu „Copiii...
Autoritățile hunedorene,...

In total, 20 de femei l-au acuzat in ultimele saptamani pe Bill Cosby, spunand ca starul american le-a agresat sexual.

Marti, o femeie care a spus ca avea varsta de 15 de ani in epoca, a depus plangere impotriva actorului la Tribunalul din Los Angeles.

Bill Cosby, dat in judecata si acuzat ca a violat o minora de 15 ani

Bill Cosby, celebru pentru rolul unui simpatic tata de familie, de culoare, in sitcomul "The Cosby Show", difuzat de postul NBC din 1984 pana in 1992, se afla in atentia presei americane de cand un alt actor, Hannibal Buress, a spus ca starul american este "un violator", in timpul unui spectacol, in octombrie, in Philadelphia, orasul natal al lui Cosby.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.