Filmul "Testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles", regizat de Jonathan Liebesman, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american.

Aceasta performanta de box office reprezinta inca un succes pentru cineastul Michael Bay, producatorul filmului "Testoasele Ninja". Readucandu-le la viata intr-un film live-action pe indragitele testoase, personaje extrem de populare in anii '80, producatorul Michael Bay si regizorul Jonathan Liebesman au fost desfiintati de criticii de specialitate, insa acest lucru nu a impiedicat filmul "Teenage Mutant Ninja Turtles" sa debuteze pe primul loc in box office-ul nord-american. Reusita se explica prin faptul ca spectatorii au luat cu asalt salile de cinema pentru a vedea acest film - dovada a faptului ca, in ciuda varstei sale, conceptul de "testoase ninja" a ramas vandabil pana in zilele noastre.

Produs cu un buget de 125 milioane de dolari, filmul o are in distributie pe actrita Megan Fox si prezinta felul in care a inceput povestea extraordinara a celor patru super-eroi cu carapace: Donatello, Rafaelo,
Leonardo si Michelangelo. Gratie acestui succes de box office, producatorii de la Hollywood au anuntat deja ca noua pelicula va avea o continuare, ce va fi lansata pe 3 iunie 2016.

"Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy", cel mai recent film cu super-eroi Marvel, a cedat pozitia de lider si a coborat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, dupa ce a obtinut incasari de 41,5 milioane de dolari in al doilea weekend de proiectii. Acest lungmetraj SF, in care abunda efectele speciale si in care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper si Vin Disel, prezinta povestea unui aventurier care se aliaza cu patru extraterestri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei" este regizat de James Gunn si este distribuit pe plan international de compania Walt Disney Pictures.

Filmul "In mijlocul furtunii/ Into the Storm", regizat de Steven Quale, a debutat pe locul al treilea in clasament, cu incasari de 18 milioane de dolari. Pelicula, care include imagini spectaculoase, prezinta povestea
unui grup de vanatori de tornade care filmeaza o furtuna extrem de puternica in Statele Unite.

Citeste si:
Un gigant american vine în Romania. Compania s-a declarat...
Un gigant american vine în...

Filmul "Razboi in bucatarie/ The Hundred-Foot Journey", de Lasse Hallström, a debutat pe locul al patrulea in box office-ul nord-american, cu incasari de 11,1 milioane de dolari. Pelicula spune povestea intalnirii intr-un sat din sudul Frantei intre proprietara unui restaurant celebru, interpretata de Helen Mirren, si o familie indiana, care deschide un stabiliment concurent. In ciuda unor cronici favorabile si a prezentei pe generic a producatorilor Steven Spielberg si Oprah Winfrey, acest lungmetraj a avut parte de un demaraj mai degraba modest in box office-ul nord-american.

Thrillerul SF "Lucy", regizat de Luc Besson, a pierdut trei pozitii si a coborat pe locul al cincilea, cu incasari de 9,3 milioane de dolari de vineri pana duminica. Scarlett Johansson este Lucy, o tanara care traieste
in Taipei si este obligata de mafia locala sa transporte droguri in propriul corp. Un eveniment neprevazut face ca drogul sa se raspandeasca in corpul lui Lucy, dar, in loc sa moara din cauza supradozei, tanara capata puteri colosale, fiind in stare sa absoarba cunostinte instantaneu si sa miste lucruri cu forta mintii. Odata cu dobandirea noilor superputeri, Lucy pune la cale razbunarea.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Pe locul al saselea a debutat lungmetrajul "Dansul dragostei 5: Batalia starurilor/ Step Up: All In", care a obtinut, de vineri pana duminica, incasari de 6,5 milioane de dolari. Noul opus readuce pe marile ecrane
vedetele din filmele precedente din franciza "Step Up", care revin in ringul de dans in cadrul unei noi competitii de profil.

Filmul de aventuri "Hercules", cu Dwayne Johnson, John Hurt si Ian McShane, a coborat trei locuri si a ajuns pe pozitia a saptea, cu incasari de 5,7 de milioane de dolari de vineri pana duminica. Dupa ce depasit cu bine cele 12 munci legendare ale sale, Hercule, renumitul semizeu grec, isi vede viata de mercenar pusa din nou la incercare, atunci cand regele Traciei si fiica lui ii cer ajutorul pentru a-l invinge pe un tiran razboinic.

Lungmetrajul "Get On Up", un film in care actorul Chadwick Boseman transpune pe marele ecran povestea vietii si a carierei spectaculoase a cantaretului american James Brown, a coborat cinci pozitii si a ajuns pe locul al optulea. Filmul, care le are in distributie si pe actritele Viola Davis si Octavia Spencer, a obtinut incasari de 5 milioane de dolari in al doilea weekend de proiectii.

Citeste si:
O valiză cu 185 de țestoase a fost descoperită pe aeroportul din...
O valiză cu 185 de țestoase a...

Filmul SF "Planeta Maimutelor: Revolutie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox in 3D, a pierdut patru locuri si a coborat pe pozitia a noua, cu incasari de 4,4 milioane de dolari. Regizat de Matt Reeves, filmul "Planeta Maimutelor: Revolutie" il prezinta in rolul principal pe Andy Serkis, care revine in rolul lui Caesar, o maimuta evoluata genetic, liderul unei armate de maimute si primate care s-au
refugiat in padurile din jurul orasului San Francisco. Atunci cand primatele sunt amenintate de un grup de oameni, supravietuitori ai unei epidemii care a facut ravagii pe plan mondial in urma cu zece ani, in
ambele tabere apar grupari profund divizate, care cer fie reinstaurarea pacii, fie declansarea unui razboi care sa determine specia dominanta de pe Terra. Filmul ii mai are in distributie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano si Kirk Acevedo.

Citeste si:
Pariu ca nu vei gasi pisica ascunsa in aceasta imagine
FOTO  Pariu ca nu vei gasi...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.