Muzicianul mexicano-american Carlos Santana a declarat ca si-a dori ca nationala Argentinei sa castige finala Cupei Mondiale, dar crede ca titlul va reveni Germaniei, informeaza site-ul oficial al FIFA, care a facut un sondaj printre celebritati privind rezultatul meciului de la Rio de Janeiro.

"Cred ca Germania va castiga. As vrea sa se impuna Argentina, dar acest lucru nu cred se va intampla. Nu este imposibil, dar este putin probabil. Il iubesc pe Messi, dar germanii sunt mai buni si mai concentrati. Am vazut semifinala Germania - Brazilia si am ramas impresionat. Nemtii nu depind de un superstar, ei au un colectiv bun. Intotdeauna va fi greu pentru un superstar sa invinga o echipa", a spus Santana, potrivit MEDIAFAX.

Cantareata columbiana Shakira nu a putut sa ofere un pronostic pentru finala Cupei Mondiale: "As vrea sa am alaturi de mine caracatita Paul sa ma ajute, dar din pacate ea a murit. Nu pot face nicio predictie pentru aceasta finala".

Fostul capitan al nationalei Braziliei, Lucio, a afirmat ca va tine cu echipa Germaniei. "Voi sustine Germania, deoarece am multi prieteni acolo. Copiilor mei le place cum joaca Germania si am petrecut foarte mult timp in aceasta tara. Cred ca va fi un meci bun, dar Germania va castiga cu 3-1", a precizat Lucio.

Portarul olandez Tim Krul spera ca finala sa fie pe masura intregului turneu final din Brazilia: "Sper ca finala sa reflecte acest turneu final exceptional. Nu dau pronosticuri, cel mai bun sa castige".

Fostul mijlocas englez Joey Barton a declarat ca Germania se va impune cu scorul de 2-0. "Pana sa inceapa competitia am spus ca Argentina se va impune, dar acum cred ca Germania va castiga. Au pregatit foarte bine acest turneu final si au facut un meci fantastic in semifinale cu Brazilia. Germania va castiga cu 2-0", a spus Barton.

Muzicianul haitian Wyclef a lasat sa se inteleaga ca Germania va castiga meciul de pe Maracana: "Desi managerul meu este un mare fan al Argentinei, cred ca cei 11 jucatori germani vor fi mai uniti. Pentru mine, ca fan al fotbalului, acest lucru este cel mai important".

Fostul mare jucator de golf sud-african Gary Player a afimat ca Germania va castiga Cupa Mondiala, desi i-ar placea sa-l vada pe Lionel Messi ridicand trofeul. "Toata lumea stie ca Germania va castiga. Au jucatori mai disciplinati, mai puternici, mai agresivi si asta este decisiv in fotbal. Germania este cea mai buna echipa. Cu toate acestea, mi-ar placea sa-l vad pe Messi ridicand trofeul pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro", a precizat Player.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Fostul capitan al nationalei de cricket a Angliei, Michael Vaughan, crede ca Germania se va impune cu scorul de 3-1: "Germania va castiga cu 3-1. Nemtii au un mijloc puternic, iar Muller va face diferenta. Cred ca si Messi va marca un gol".

Muzicianul irlandez Shane Filan, fondatorul trupei Westlife, a declarat ca Germania va castiga CM. "Cred ca Germania va castiga. Dar mi-ar placea sa-l vad pe Messi invingator. Toata Argentina ar fi la picioarele sale", a spus Filan.

Fostul fundas francez Mikael Silvestre considera ca va fi un meci echilibrat, dar va castiga Germania: "Va fi un meci echilibrat, deoarece ambele echipe au gasit balanta intre atac si aparare. Vad un mic avantaj pentru Germania".

Fostul fotbalist american Kenny Florian, de trei ori challenger la titlul UFC, a afirmat ca spera ca Argentina sa castige titlul mondial: "Pronosticul meu inaintea competitiei mergea catre Argentina, dar Germania a fost cu adevarat impresionanta. Argentina a aratat foarte bine din punct de vedere defensiv in semifinala cu Olanda si iasta este un semn bun. Voi alege cu inima si voi spune Argentina. Sper ca Messi sa aduca titlul mondial pentru Argentina si sa fie noul Dumnezeu al fotbalului dupa Maradona", a precizat Florian.

Citeste si:
Un avion care trasnporta iranieni a fost reținut în Argentina
Un avion care transporta...

Rugbystul francez Benjamin Fall considera ca va fi o finala superba, iar Germania se va impune: "Va fi o finala superba. Este cu adevarat extraordinar modul in care joaca cele doua formatii. Va fi un duel interesant intre Messi si MJuller. Cred ca Germania va castiga".

Cantareata scotiana Amy Macdonald a declarat ca Germania se va impune cu scorul de 3-1. "Am fost norocoasa sa-l cunosc pe Lionel Messi cand a castigat Balonul de Aur in 2013. Este un om minunat si ar fi extraordinar pentru el si pentru Argentina sa castige, dar alegerea mea este Germania. Antrenorul Joachim Low a venit la un concert de-al meu si mi-a spus ca inaintea meciurilor jucatorii asculta muzica mea. Acest lucru inseamna foarte mult pentru mine. Cred ca Germania va castiga cu 3-1", a spus Macdonald.

Fostul atacant francez Sidney Govou crede ca Germania va castiga Cupa Mondiala: "Vad Germania castigand. Mi-ar placea sa fie Argentina, doar pentru Messi".

Citeste si:
Cristiano Ronaldo rămâne căpitanul naţionalei de fotbal a Portugaliei
Cristiano Ronaldo rămâne...

Fostul international zambian Kalusha Bwalya a afirmat ca Argentina nu va permite Germaniei sa dezvolte jocul pe care l-a facut in semifinala cu Brazilia.

"Germania a dominat de la un capat la altul meciul cu Brazilia, dar cred ca Argentina nu va permite acest lucru. Ma astept la un meic echilibrat", a precizat Bwalya.

Germania este si favorita tenismanul francez Julien Benneteau: "Germania este favorita in aceasta finala, deoarece are cel mai bun fotbal. Nemtii vor trebui sa fie atenti la Messi, deoarece acest poate schimba soarta unui meci".

Tehnicianul spaniol al echipei Everton, Roberto Martinez, a declarat ca daca ar alege cu mintea atunci Germania ar fi castigatoare. "La inceputul turneului m-am gandi la o finala Germania - Argentina, iar sud-americanii sa castige. Ar fi extraordinar pentru cariera lui Messi sa castige si sa i se alature lui Maradona. Dar Argentina va trebui sa castige in timp regulamentar, deoarece echipa care a invins la penaltiuri prima data a pierdut in cel de-al doilea joc in care s-a mers la lovituri de departajare. Daca ar fi sa aleg cu mintea, as spune Germania. Dar voi ramane la predictia initiala, Argentina va fi campioana mondiala", a spus Martinez.

Citeste si:
Shakira și Pique pun capăt relației după 12 ani. Care este cauza...
Shakira și Pique pun capăt...

Finala Cupei Mondiale, Germania - Argentina, va avea loc, in aceasta seara, de la ora 22.00, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.