Cuplul format din Gerard Pique și Shakira au decis să își spună adio după 12 ani de relație. Cei doi au confirmat zvonurile printr-un comunicat. Se pare că totul se întâmplă din cauza infidelității lui Pique.

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fundaşul Gerard Pique de la FC Barcelona au confirmat zvonurile despărțirii lor. Cei doi au dat marea veste prin intermediul agenţiei lor de relaţii publice.

“Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul celor doi.

Cei doi s-ar fi separat acum trei luni, când Pique s-ar fi mutat de acasă.

Anterior, jurnalista Laura Fa de la El Periodico a dezvăluit în cadrul podcast-ului său că motivul pentru care cuplul s-a destrămat este infidelitatea fotbalistului. De mai mult timp se specula că relația lor a luat sfârșit din cauza că Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o blondă de 20 de ani, identitatea căreia nu a fost stabilită.

„Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți”, anunța Laura Fa, citată de cotidianul AS.

Shakira și Pique au doi copii

Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Pique, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu din 2011. Cei doi s-au cunoscut cu puţin timp înainte de Cupa Mondială din 2010 din Africa de Sud, la filmările videoclipului piesei Shakirei "Waka Waka (This Time for Africa)", care a devenit și imnul oficial al turneului. Pe parcursul turneului cei doi s-au apropiat mai mult și au început o relație.

Shakira și Pique au împreună doi băieți, Milan în vârstă de 9 ani și Sasha în vârstă de 6 ani.

Citeste si:
VIDEO Gerard Pique a anunțat că se retrage din fotbal
VIDEO Gerard Pique a anunțat...

Shakira este originară din Columbia și a devenit cunoscută la începutul anilor `90. Apariția cântăreței a fost mereu una foarte așteptată și apreciată în special de bărbați. Shakira este una dintrele cele mai senzuale interprete ale timpurilor, concertele ei fiind adevărate show-uri.

Gerard Piqué este un fotbalist din Spania care joacă la echipa FC Barcelona. Fundașul a fost cumpărat de Manchester United de la FC Barcelona B, pe 1 iulie 2004, iar apoi împrumutat în sezonul 2006-2007 la Real Zaragoza.

Shakira, probleme cu legea

Anterior, Shakira a fost învinuită de fraudă fiscală în Spania pentru neplata impozitelor de până la 14,5 milioane de euro pentru veniturile obţinute între anii 2012 şi 2014. Echipa juridică a cântăreței a declarat că va continua să lupte pentru câștig de cauză și vor demonstra nevinovăția clientei sale.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

"Comportamentul Shakirei în materie fiscală a fost întotdeauna impecabil în toate ţările în care a trebuit să plătească impozite şi a avut încredere şi a urmat cu fidelitate recomandările celor mai buni specialişti şi consilieri", se arată în declaraţiea echipei juridice a interpretei.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Iunie 2022 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.